Október 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Gulyás Gergely megfejti az uniós nyelvet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,898,056 forint, még hiányzik 1,101,944 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tényleg csak a történeti hűség és a visszakereshetőség okából teszem ide ezt a semelyik elemében semmi újdonságot nem tartalmazó hírt. Vagyis nem hír, hanem Orbán Viktor egy héttel ezelőtti kijelentése, amit azóta Varga Judittól kezdve Gulyás Gergelyik mindegyik hangosbeszélő úgy kap fel és terjeszt, mintha egy fikarcnyi igazságtartalma is lenne.

Az a pénz jár a magyaroknak sem újkeletű, minden alkalommal előadta eddig a fideszes dalárda, amikor veszélybe került az apanázs. Eddig működött, meglátjuk, most változott-e a helyzet.

Közben megindult az uniós eljárás a pedofilnak becézett magyar törvény miatt.

Tönkre fogja tenni az Európai Uniót (EU), ha egymással össze nem tartozó ügyeket kapcsol össze – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón a helyreállítási alappal és a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban.

Gulyás Gergely rendkívül negatív fejleménynek nevezte, hogy az EU egymással saját álláspontja szerint sem összetartozó ügyeket, mint a gyermekvédelmi törvény és a helyreállítási alap, jogilag összekapcsol.
    Közölte, a helyreállítási alapban lévő pénz Magyarországot megilleti, az “jár a magyaroknak”. Jelezte azt is, Magyarországnak érdeke az uniós tagság, több érv szól ma a tagság mellett, mint ellene.
    A gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban a magyar kormány álláspontja nem változott, hiába támadják Magyarországot a törvény miatt, az ország nem hajlandó változtatni azon, hogy a szexuális felvilágosítás a szülők feladata – szögezte le a miniszter, hozzáfűzve: amikor azt követeli Magyarországtól Brüsszel, hogy biztosítsa az egyenlőséget a szexuális felvilágosításban, az “brüsszeli nyelven” azt jelenti, hogy “engedjük be” az LMBTQ-aktivistákat az iskolákba és az óvodákba. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!