Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Gulyás Gergely igen rövid idő alatt több diagnózist is felállított a kormányinfón

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nagy harangzúgás közepette kezdődött a rendkívüli kormányinfó. Természetesen nem a meghirdetett időpontban, kicsit később, de az semmi ahhoz képest, hogy az égvilágon semmit nem jelentett be Gulyás Gergely. Sem rendkívülit, sem nem rendkívülit. Elszavalta, amit eddig is tudtunk. Járvány van, oltás van, a független újságírók buták.

A húsz percig tartó semmitmondás után jöttek az újságírói kérdések. Az Origo – szerintem egyetlen nevesíthető – újságírója arról érdeklődött, hogy akkor most mi lesz Bigével, mert kis genyó ő. Gulyás szerint jó lenne, ha Bige nem csak politikusokat támogatna. Igazán örvendetes, hogy kormányinfónak álcázva a propagandista úr és Gulyás Gergely választási kampányt adott elő közpénzből. Más okát nem látom, hogy miként jutott eszükbe – egymás szájából kapkodva ki a szavakat -, hogy arról meséljenek, mekkora aljadék Bige, milyen aljas Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter (volt pofájuk igényelni a rezsimérséklést), és Bajnai Gordon is felbukkant, hogy pukkadna meg.

Azt RTL Klub megkérdezte, igaz-e Karácsony Gergely értesülése, hogy nem lesz Fudan-egyetem. Gulyás erre ugyan nem nagyon válaszolt, azonban szerinte Karácsony már eladta a munkahelyét. Továbbá a jogállamisági döntés még nem született meg, de amúgy is, Magyarország mindig is támogatta, hogy az uniós szervek vizsgálják az uniós források elosztását, aminek nagyon örül a magyar kormány, és nincs mitől félnie.

Érdekes egyébként, hogy Gulyás Gergely igen rövid idő alatt több diagnózist is felállított. Talán túl gyakran ül Müller Cecília mellett az üléseken, és ráragadt a tudomány. Ezért már tudjuk, hogy ameddig a nem kormánypárti újságírók simán csak buták (és persze gonoszak), Farkasházy Tivadar elmebeteg.

Nade ha már, a Magyar Fórum – állítólag van ilyen – Medveczky Attila nevű delegáltja kapcsán nem állapított meg semmi elmekórtani tényállást a miniszter, pedig alighanem indokolt lett volna. Még tart a kormányinfó – egy órát mutat a vekker -, de nekem itt fogyott el az energiám. A világon semmi nem derült ki belőle semmiről, ami most égető kérdés, ellenben az összes ellenzéki ekézése megtörtént. Ráadásul páratlanul unalmas propagandaesemény volt. Sőt, nekem lett még egy kérdésem: Szentkirályi Alexandra minek van ott?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!