Január 27,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Fröccsen a mocsok, mindent és mindenkit beterít

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,840,123 forint, még hiányzik 1,159,877 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt, minden rendben van? Túlélték? Én is, köszönöm, bár még mindig vakargatom lefele magamról a ragacsot. Ennyi tömény aberrációt ennyi szent és kevésbé szent ember szájából nagyon rég nem hallottam, és bár tavaly sem volt sokkal jobb a helyzet, most koncentráltabban vágott mellbe az úgynevezett ezeréves önámítás. Az összes megyéspüspök, miniszter, alminiszter, államtitkár az utolsó mezei képet viselővel bezárólag ugyanazt az ócska, avas, sablonos dumát adta elő válogatott hangfekvésekben arról, hogy micsoda nagyszerű nép vagyunk mi, keresztény magyarok Szent Istvánnal mérve.

Nem arról van szó, hogy az államalapítás keresztül-kasul nemzeti-keresztény ünnepének a globális felmelegedésről kellett volna szólnia, de azt hiszem, most értettem meg, amit a bölcsebbek jóval korábban: ez az ország csak úgy kerülhetett abba az elmeállapotba, ahol most van, hogy ezerévig ugyanazt csinálta, mint azok, akik napjainkban táncolnak a hulláján a fehérvári huszárok dallamára.

Azért abban is van valami perverz báj, hogy a szent tudatrepedés – aki idén augusztus elsején volt szíves közölni, hogy elhúzott gyógyulni, ne zavarják – évről évre kivonja magát ez alól a lánctalpakon üvöltő, agyat zsibbasztó, öntömjénező ünneplés alól. Nem azért mert nekem hiányozna, de nem röhejes? De. Nem baj, megvárjuk. Majd legközelebb október 23-án írja át a történelmet az aktuális propagandakampány szerint, beérjük majd azzal is. A leszarom tabletta igen hatásos, mint tudjuk.

Szóval mindent összevetve, egy dolog szóra érdemes a tegnapi melldöngetésből, véletlenül éppen az amerikai külügyminiszter ünnepi üzenetében érhető tetten. Mert noha máshol is elég súlyosan megtébolyult a világ, azért maradt még benne némi normalitás:

Mélységesen tiszteljük Magyarország gazdag történelmét, kultúráját és hagyományait, és hálásak vagyunk mindazért, amivel a magyar bevándorlók hozzájárultak az amerikai társadalomhoz az élet sok területén, a művészetektől kezdve az üzleten át a technika világáig. 

Nehéz ezt felfogni ott, ahol a politikai okokból mélyen megvetett, köpködött bevándorlókat nem csupán éheztetik, de azokat is szenvtelenül megszopatják, akik enni adnának nekik. És itt jön az a rész, ami ebben a morális fertőben a legocsmányabb: amikor az embertelenséget a bőrszínnel, a vallási, etnikai hovatartozásra hivatkozva meg is magyarázzák. Két melldöngető, felsőbbrendű keresztény szónoklat között. Attól tartok, előbb-utóbb az egészségesebbek immunrendszerét is tönkreteszi az, hogy ebben az önmagából kivetkőzött mocsadék jelenben kell élni. Fröccsen a szar és mindent, mindenkit beterít.

Pontosan mutatja, mennyire távol vagyunk mindentől, pláne Európától (üzenem Káder Jánosnak is), hogy ami itt évek óta kormányprogram, és naponta üvölti telik torokból a regnáló banda, abból egy országgal odébb botrány lesz, az elkövető pedig megszégyenülve kér bocsánatot, amiért ordenáré büdös tahóként nyilvánult meg. Jelen esetben egy osztrák néppárti képviselő, Claudia Schmidt volt a főszereplő, aki Facebook-posztjában arról értekezett,

az afrikai és muszlim kultúra nem egyeztethető össze a mi kultúránkkal. Az afrikaiak nem akarnak úgy gondolkodni és dolgozni, mint az európaiak, csak úgy akarnak élni, mint mi.

Nos, Schmidt (aki nem Mária) ócska rasszizmusától ezúttal – franc tudja, miért – a néppárti kollégák gyomra is felfordult, olyannyira, hogy a közlemény visszavonására szólították fel a képviselőasszonyt. Aki nem kezdett el toporzékolni, hogy neki senki ne ugasson bele a szuverenitásába, hanem visszavonta a beszólást és még azt is hozzátette: nem állt szándékában senkit megbántani, és elnézést kért mindenkitől, akit megbántott. Mi meg jóétvággyal habzsoljuk a hasonló mérgezett moslékot, és senkit nem zavar, senki nem kér bocsánatot, hanem ez a valóság.

Pedig az irány, amit felvettünk, még az eddigieknél is nagyobb tragédiákat sejtet. A nagy kereszténykedésben elsikkadt kissé, pedig az éppen darabjaira hulló Jobbik ványadt testén – a fideszes mocsármédia hathatós segítségével – felfele kapaszkodó Mi Hazánk Mozgalom tegnapi ünnepi zászlóbontása és az ott elhangzott súlyos kijelentések több mint elgondolkodtatóak. Arról van szó, hogy éppen a szemünk láttára jön létre egy, a Fidesznél is szélsőségesebb politikai erő, amelyiknek leginkább az a baja az állampárttal, hogy nem eléggé radikális. Toroczkai kartársnak igazság szerint sokkal nagyobb baja van az ellenzékkel, mint a Fidesszel. Helyesli a csirkehálót, a migráció elleni harcot, Brüsszel megállítását, a CEU szívatását, bár ha rajta múlt volna, már simán behintette volna sóval az egyetem helyét. Innen indul az elmebaj, és szárnyal tovább: helyénvaló betiltani a családok elleni merényletként definiált gender szakot, de gyalázat, hogy nemzet- és családellenes szörnyek megtarthatják a Pride-ot. Tök feleslegesek a cigányügyi programok, ezektől meg kell vonni a támogatást. Elborzasztó, hogy hiába nyert kétharmaddal háromszor egymás után magát nemzetinek valló erő, az emberek még mindig a Szulejmánt nézik a magyar történelmi filmek helyett, és a Petőfi Rádióban sem szól a nemzeti rock (via Dúró Dóra). Az ellenzéki pártok (a 21. századiakat is beleértve) kivétel nélkül tolvaj oligarchák, bankházak és külföldi, magyarellenes szolgálatok zsebéből lógnak ki. De majd a Mi Hazánk Mozgalom bevezeti a halálbüntetést és megvonja a szavazati jogot az írni-olvasni nem tudóktól. És bár egyetértek például az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalának, vagy a voksvásárlás felszámolásának nemes eszméjével, a teljes képet szemlélve egy hideg borsóleves fut végig a hátamon. Ha Toroczkaiék kínálják ennek az országnak a valódi problémáira a valódi megoldást, akkor nekünk tényleg harangoztak. Ez van ott, ahol egy elvetemült bűnszervezet tudatosan, évek óta szórakozik a szélsőségekkel, elmegy a falig, és azt teszteli, hogy a hülyére vett populáció gyomra mi mindent képes befogadni. Egy gyűlölettel bedrogozott ország fogja követelni az egyre nagyobb napi adagját. Kurvajó lesz.

Még biztosan lesz megbeszélnivalónk ebben a rosszindulattól és hülyeségtől virágzó jelenben, de a végére mégis valami emberit szántam. ITT van egy videó, mindenkinek ajánlom szeretettel. Iványi Gábort fogják látni, aki szerint a dolog egyszerű: az éhezőnek enni kell adni. Szerintem sem olyan bonyolult ez. Szép napot mindenkinek, vigyázzanak, ma is meleg lesz!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!