Április 20,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Franc sem akar választani

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,161,349 forint, még hiányzik 1,838,651 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Különös a sorrend, mert először a reakció, majd annak a kiváltó oka olvasható itt, közvetlenül alattam. Már csak azért is döntöttem úgy, hogy ide pakolom a DK közleményét is, mert a Fidesz reakciója önmagában értelmezhetetlen. Igaz, egyébként is az, mert vagy nem tudnak olvasni, vagy tudnak olvasni, csak éppen azt nem értik, hogy mit olvastak. A harmadik opció, hogy tudnak olvasni és értik is, de már kizárólag azokkal kommunikálnak, akiknek magasabb a vércukruk, mint az IQ-juk.

A DK közleményéhez annyit fűznék hozzá: én nem akarok választani a vakcinák között, mert nem értek hozzá. Azt akarom, hogy az orvosom választhasson, és hogy bízhassak az orvosban és a magyarországi szakhatóságokban. Ahogy egész eddigi életemben bíztam, ameddig a kormány úgy nem döntött, hogy beleugatnak a munkájukba.

Reagálás a DK nyilatkozatára

A Gyurcsány-lista pártjai oltásellenesek, most ismét bizonyították, hogy a hatalom megszerzése érdekében mindenre képesek. Nem számít nekik, hogy a járvány alatt oltás hiányában emberek halnak meg, ők ennek ellenére a vakcinák ellen keltenek bizalmatlanságot, így folytatva halálkampányukat.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség (MTI-OS)

És itt a DK közleménye, amire reagált a Fidesz nevű párt. Az az érzésem, már megint összetévesztették magukat a kormánnyal. Mármint fideszék.

A Demokratikus Koalíció petíciót indít a szabad vakcinaválasztásért

   A DK oltáspárti, felelősen gondolkodó szervezetként veszélyesnek és felelőtlennek tartja, amit a kormány a koronavírus elleni védőoltás és a különböző gyártású vakcinák kapcsán művel. Követhetetlen, hogy éppen mi a hivatalos protokoll, van-e szabad vakcinaválasztás, mert annyi, egymásnak ellentmondó információ hangzott már el a fideszes politikusok szájából, amivel nem csak az oltási kedvet csökkentik, de ezáltal a normális élet újraindulását is veszélyeztetik.

A Demokratikus Koalíció petíciót indít a szabad vakcinaválasztásért! Korábban már törvényjavaslatot is nyújtottunk be ennek érdekében, ám ezt a Fidesz bizottsági ülésen elutasította. Az embereknek muszáj tisztán látni, muszáj jól informáltnak lenni, az pedig nem segít, ha a kormány tagjai össze-vissza beszélnek, egymásnak ellentmondó információkat közölnek, aszerint, hogy éppen milyen hangulatban keltek fel. Mi, európai magyarok követeljük, hogy a kormány tegye lehetővé, hogy az emberek eldönthessék, milyen készítménnyel szeretnék beoltatni magukat, a 133 bátor ember pedig nyugodtan adassa be magának az Európai Gyógyszerügynökség által nem engedélyezett, ellenőrizetlen kínai vakcinát, ha annyira bíznak benne. (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!