Június 24,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Fizessen Kövér

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,367,867 forint, még hiányzik 1,632,133 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kissé egyszerűre sikerült ugyan a közlemény megfogalmazása, de a lényegi részével tökéletesen egyet tudok érteni. A nagyhatalmú házmester bőkezűen osztogatja a brutális bírságokat, kedve szerint szakítja félbe a felszólalásokat, egészen primitív és ordenáré módon oktatja ki a képviselőket. Semmi okát nem látom annak, hogy amikor fizetni kell az ő, munkakörével összefüggő, személyesen elkövetett hibájáért (az egyik hibájáért a sokból), miért kellene azt megint nekünk finanszírozni az adóforintjainkból? Ha a képviselők kénytelenek a saját zsebükre vállani a bírságok összegét, az a minimum, hogy Kövér is ezt tegye. Ha gondolja, indítson közösségi gyűjtést. Biztos vagyok abban, hogy a rajongók hamar összedobják a szükséges összeget. De ők legalább önként, nem kötelező jelleggel, mint ahogy az adók esetében.

   Az Emberi Jogok Európai Bíróságának ítélete szerint  Kövér László, az Országgyűlés elnöke megsértette hat magyar újságíró szólásszabadsághoz fűződő jogát, amikor 2016-ban kitiltotta őket a Parlamentből, ezért az államnak kártérítést kell fizetnie. Ennek összege 1 600 000 forint.

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy Kövér László a saját zsebéből fizesse ki a büntetést, amit az újságírók kitiltásáért kapott, ne a Parlament kasszájában matasson! Mi, európai magyarok tisztában vagyunk vele, hogy a fideszesek szeretik közpénzből fedezni a cehhet, de Kövér László zsebre rakott már annyit a szolgalelkűség jutalmaként, hogy kifizesse a számlát és ne az állam fizesse meg, hogy ő házelnökként visszaélt a hatalmával.

DK Sajtóiroda
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

MTI-OS

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!