Szeptember 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Fideszes számrendszer

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,175,810 forint, még hiányzik 1,824,190 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Már nem csak fideszbeszél van, hanem fideszszámol is. Van ugye – vagyis a legutóbbi választás alkalmával volt – 8 312 264 szavazásra jogosult állampolgár ebben az országban. Ebből 1,4 millióan tartották érdemesnek, hogy válaszoljanak a Fidesz idióta, egyetlen módon megválaszolható, érdektelen, irányított kérdéseire. Vagy talán ennyien sem, mert egyrészt nem tudni, hány robot hány ívet töltött ki, de az sem derül ki, ténylegesen hányan és mit válaszoltak, hiszen senki nem ellenőrizheti. De tételezzük fel, hogy kivételesen igazat mondanak, és a választókorú lakosság nem egészen 17 százaléka reagált. Ez semmire nem elég, még sima felmérést sem lehet ilyen részvételi aránnyal hitelesnek tekinteni.

Kormányék mégis megcsavarták a dolgot, innentől csak ezzel a 17 százalékkal foglalkoznak, ennek a 17 százaléknak a 99 százalékos egyetértése a lényeges. Ugyanez lenne a helyzet, ha mindössze 100 ember válaszolt volna. Bármilyen ügyben kizárólag csak az érdekli őket, hogy ki ért egyet velük. Mindenki más – ez esetben a 83 százalék – magasról le van szarva. Nem tudom, a fideszes okosok mit szűrtek le ebből, de én azt, hogy migránsozással nem lehet választást nyerni. Ki kell találni valami mást.

A nemzeti konzultációra válaszolók többsége elutasítja a migránsok kötelező szétosztását és helyesnek tartja a magyar kormány migrációs politikáját – mondta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a közösségi oldalára feltöltött legutóbbi videójában.

Kovács Zoltán felidézte, több mint 1 millió 400 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációt, amelyek között három kérdés közvetlenül, kettő pedig áttételesen kapcsolódott a migráció témaköréhez.

Az államtitkár kiemelte: a válaszok önmagukban is jelzik, hogy a magyarok általánosan osztják a kormány elmúlt hat évben folytatott migrációs politikáját, az európai határok megvédésének kérdésében elfoglalt álláspontját.

Kovács Zoltán elmondta, a válaszadók 99 százaléka, 1 388 227 ember értett egyet azzal, hogy Magyarország kormánya nem támogatja a migránsok kötelező szétosztását. “Ez egy meggyőző ellenszavazat” – értékelt.

Ismertetése szerint a járványügyi migránsstoppal kapcsolatban a válaszadók 98 százaléka, 1 380 910 ember gondolta azt, hogy nem szabad engedni, hogy járványhelyzetben az illegális migráció tovább súlyosbítsa a vírus terjedését vagy hozzájáruljon ahhoz.  

A Soros-szervezetek illegális migrációt segítő tevékenységével kapcsolatban 98 százalék – 1 381 864 válaszadó – mondta, hogy ezt meg kell akadályozni – ismertette a konzultáció eredményét az államtitkár.

Hozzátette: a két, illegális migrációt közvetetten érintő kérdés közül arra, amelyik Magyarország megerősítését és az illegális migráció elleni védekezést tűzi ki célul a járványt követően, 96 százalék – 1 343 848 ember – válaszolta azt, hogy helyes a kérdésfeltevés, a kormány gondolata.

Azzal pedig, hogy kell-e vállalnunk a vitákat Brüsszellel, amikor a fenti kérdésekkel, illetve más témákkal kapcsolatban a magyar álláspontot, a magyar emberek véleményét meg akarjuk védeni, 98 százalék értett egyet. Ez azt jelenti, hogy 1 371 974 válaszadó helyeselte, illetve értett egyet a kérdésfeltevéssel – mondta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!