November 26,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Fideszes segítség

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,560,868 forint, még hiányzik 439,132 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Igen érdekes fotók jutottak el a szerkesztőségünkbe, amelyen jól látszik, hogy a kormánypárt mindent bevet azért, hogy jelöltjeikre gond nélkül tudjanak szavazni a solti lakosok. A több postaládába is bedobott szórólapon jól látszik, hogy biztosra mennek a pártközpontban. De lássuk, mire gondolunk:

Hogy ezt minden gond nélkül el is vihetik a szavazók a voksolásra, afelől semmi kétségem sincs. Elég csak arra gondolni, hogy korábban akár tolmáccsal együtt – tehát egy plusz emberrel a fülkében – is lehetett szavazatot leadni. A választások tisztaságát teljesen fölösleges feltételezni, hiszen ilyenre minden bizonnyal nem kerül majd sor.  A kérdés már csak az, hogy a szavazókat valóban ennyire butának nézik-e, hogy azt feltételezik, egy hosszabb listából képtelenek kiválasztani azokat a neveket, akikre szavazni szeretnének? A kérdésre nyilván azonnal választ is kapunk ha megnézzük a fotókat.

Az nem derült ki, hogy ezeket a „segítségeket” csak az idős emberekhez juttatták-e el – a fotókat egy nyugdíjas asszonytól kaptuk -, vagy Solton minden Kubatov-listán szereplő egyént megleptek ezzel a papírlappal. Nyilván panaszt lehetne tenni a Nemzeti Választási Bizottságnál, azonban az, hogy elmarasztalják a Fideszt, kb annyira esélyes, mint hogy Polt Péter nyomozást indít végre Tiborcz Istvánnal szemben.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!