Június 18,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Felcsúti rongyrázás

Szerintem annál, amit tegnap este a megszállott felcsúti sufnifutballista előadott abból az alkalomból, hogy 12,5 milliárd (!) forintból elkészült a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia új sport- és konferenciaközpontja (az MTI szerint Mészáros akadémiája 30 százalékos önerő mellett tao-támogatásból fedezte a fejlesztést), csak az a negyedórás összevágott videó mellbevágóbb, amit a kormány Youtube-csatornáján erről a mindent pénzt megérő eseményről közzétettettek. (Igen, a Honvédkórházra nem volt tetves 250 millió…)

Tudom, hogy nem szép dolog ilyen módon megmerényelni a vasárnapi ebéd utáni sziesztát (biztosan vannak olyanok, akik hagyománytiszteletből szoktak vasárnap is ebédelni), de kivágtam néhány képet ebből a mesterműből, azt hiszem nem kellenek ide szavak. (Mellesleg azt nem tudom, hogy az egyházi elöljárók mit keresnek ezeken a képeken, de a tányérnyalók szavakkal leírhatatlan hajbókolása, vagy Mészárosné Kelemen Beatrix üzletasszony hanyag eleganciája is meghaladja azt a szintet, ahol az ember még szavakat akarna egymás után pakolni.)

Mindenki ott volt, aki számít, az úri közönség – ha éppen táncra nem is perdült – megmártózott a főnök aurájában. Boldogok, felhőtlenek, nekik bejött az élet, 12,5 milliárd meg nem a világ, amikor az első számú nemzeti ügyről van szó.

Akinek még ezek után van gyomra hozzá, tekintse meg az Orbán hagymázas vízióival aláfestett propagandavideót. Saját felelősségére, természetesen. Engem megrázott.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS