November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Felcsút elesett?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbánék ismét gondba kerültek, a DK ugyanis pert nyert a Fővárosi Törvényszéken az EMMI ellen, ami azt jelenti, hogy kötelesek kiadni, mire költötték a TAO-támogatásként kapott közpénzeket, valamint milyen vizsgálatot végeztek az elmúlt egy évben a minisztériumnál. Hogy ezt mikor fogja megtenni az EMMI, persze kérdéses, meg az is, hogy a Fidesz gyorsan megszavaz-e valmilyen új törvényt a parlamentben, amely visszamenőlegesen teszi törvényessé az adatok ki nem adását. Amennyiben ez nem történik meg, úgy érdekes adatok derülhetnek ki arról, hogy Mészárosék mégis mire költöttek milliárdokat Orbán Viktor szülőfalujában.

Budapest, 2019. december 5., csütörtök (OS) – DK: Pert nyertünk az EMMI ellen, nem fedezhetik tovább a Felcsútot és ki kell adniuk a saját “vizsgálatuk” eredményeit is!

Mint ismert, jogerősen pert nyertünk a felcsúti futballakadémia ellen, hogy ki kell adniuk, mire költötték a TAO-támogatásként kapott közpénzmilliárdokat, a számlákat azonban akkor nem kaphattuk meg, mert azokat bekérte tőlük az Emberi Erőforrások Minisztériuma “vizsgálat” címszóval.

A Felcsút pártállami fedezése ezúttal véget ért, a Demokratikus Koalíció ugyanis pert nyert a minisztérium ellen a Fővárosi Törvényszéken. Az ítélet szerint az EMMI nem segédkezhet tovább Orbán alapítványának abban, hogy a kiadásra ítélt számlákat dugdossák, sőt az EMMI-nek ki kell adnia a saját vizsgálati anyagait a DK-nak! Most már nem csak azt van jogunk megtudni, hogy mire költötte az adófizetők pénzét a Felcsút, hanem azt is, hogy mit csinált az EMMI egy éven keresztül “vizsgálat” gyanánt, amire nem mellesleg – ahogy az a tárgyaláson kiderült – maga Kásler Miklós adott utasítást a minisztériuma dolgozóinak. Kíváncsian várjuk, hogy mire jutott az Orbán vs Orbán vizsgálat és hogy mire mentek el az egészségügyből, oktatásból hiányzó állami milliárdok Felcsúton.

Ráczné Földi Judit
elnökségi tag, DK

Varju László
országgyűlési képviselő, DK

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!