Január 28,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezt már nem

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,243,767 forint, még hiányzik 1,756,233 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras szép reggelt! Még ma is csak vasárnap van, békésen lehet lustálkodni. Mielőtt belekezdenék a szokásos reggeli pusziba, megkérdem: az országban máshol is elpusztult a diótermés? Tudom, hogy mi okozza – már, mert tavaly nem tudtam -, de mindenkinél ez van? Akinek van diófája, és persze van kedve, mesélje el. Köszönöm.

Akkor most olyan jóreggelt lesz, amilyen ritkán szokott lenni. Egy posztot fogok megosztani. Nem azért, mert lusta vagyok írni, és ez olyan jó kis megúszós módja a dolognak, hanem azért, mert borzasztóan fontosnak gondolom, hogy mindenkihez eljusson, akihez csak lehet. Tudjon róla a lehető legtöbb ember, ne sikkadjon el, ne fedje be a friss hírek lavinája.

Elmondom röviden, mit gondolok én erről. Szerintem omlik össze a kártyavár, érkezik a segítség. Kell az elterelés, kell, hogy ne a valóságra figyeljen az ország, hanem egy kreált világra. Nem, nem a mesekönyv világa kreált, hanem az, amit körénk hazudnak. Lassan el kell döntenünk, akarjuk-e, hogy egy szélsőséges csoport vegye a kezébe az életünk irányítását véglegesen, vagy megálljt parancsolunk ennek az őrületnek.

Tudtuk, számítottunk rá. Ha omlani kezd a rendszer, bármit be fog vetni a hatalom. Azt is tudtuk, hogy mielőtt javulni kezdene, romlani fog. Most ez történik. Ez nem Dúró Dóráról, nem a szóra sem érdemes testvérpárról, nem is a szélsőséges pártocskáról szól. Tessék csak megnézni bármelyik propagandaportált. Azokat nem az őhazájuk pénzeli, hanem a mi kormányunk. A mi pénzünkből. Beleegyezésünk nélkül, akár a mi akaratunk ellenére is. Semmi ár nem túl nagy, ha azt nekünk kell megfizetnünk. De bármikor dönthetünk úgy, hogy ezt már nem. Nem cifrázom tovább, minden benne van a megosztott posztban.

Jó reggelt! Jó ébredezést. A hangerőt tessék ütközésig tekerni! Köszönöm.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!