November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezek szerint már hadra kell fogni az összes kést a fiókból

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Még (már) nincs is itt a vége a hétnek, mégis előkerült Hollik István, ami semmiképpen nem jó hír. Nem nekünk, mert nekünk aztán olyan mindegy, hogy Hollik vagy Halász János, netán Kövér László beszél éppen egetverő baromságokat. A Fidesznek nem jó hír ez, mert ezek szerint már hadra kell fogni az összes kést a fiókból.

Ha jól gondolom, a kormány a migránsozásról átváltott a vallási áhítat egy olyan szintjére, ahová csak súlyos valláskárosultak tudják követni őket. Én azt nem tudom, hogy ki és mikor kérte fel a csúti kocafocistát a hit védelmezőjének, azt sem tudom, ki bízta meg a sámsoni frizurát magáénak tudható fideszes kommunikációs igazgatót azzal, hogy minősítse a liberalizmust, vagy bármit minősítsen, de ideje lenne rálépni a fékre, mert ez már sehonnan nézve nem vicces. Megy az uszítás ezerrel a kereszténység megvédésére hivatkozva, pedig ilyen már volt a történelem során, és minden alkalommal rengeteg halálos áldozattal járt. Járkáljon bátran templomba mindenki, aki akar, de azt kikérem magamnak, hogy félművelt hollikok és félőrült kövérek mostmár napi gyakorisággal hirdessenek keresztes háborút. A keresztény egyháznak éppen elég idejébe került, mire le tudta sikálni a kezéhez tapadt rengeteg vért. Ezek a vallás mögé bújó megélhetésiek nem csak az országnak, a kereszténységnek is rengeteget ártanak ám.

Elkerülhetetlen a kereszténység és a marxizmusba bugyolált liberalizmus közötti szellemi harc megvívása – hangsúlyozta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden Budapesten.

A politikus a Szent István Intézet A következő ezer évért című konferenciáján arról beszélt, hogy a kereszténység Európa közösségszervező identitása nem csupán volt, “hanem ma is az”, és a kontinens identitásválságának éppen a kereszténység jelenti a megoldását.
    Történelmi tapasztalat – jelentette ki -, hogy Európában demokratikus rendszer csak addig működött és tudott sikeres lenni, amíg a bibliai emberképen alapult. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!