Február 22,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezek legalább kormányozni tudnak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 898,378 forint, még hiányzik 2,101,622 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mivel az MTI haragban van velem valamiért, és nem tudok belépni a felületre, ma valami mással kell szórakoztatnunk magunkat. Van ugyan történés ma is, de ez a rövidke ideje, úgyhogy maradjunk az említésre alig méltó dolgoknál, például a kormányülésnél. Azzal hencegett tegnap a miniszterek elnöke a közösségi oldalán, hogy:

Ha szerda, akkor kormányülés. Nekünk Magyarország az első! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

Ezzel egyidejűleg Nagyonokos Béla nem posztolta ki a Facebookjára, hogy ma is megjelent reggel hétkor a munkahelyén – amihez fél ötkor kellett kimásznia az ágyból – szolgálati jármű hiányában elbotorkált a buszig, ami az időjárás függvényében vagy indul, vagy nem. Sikeresen beért a munkahelyére, ledolgozta a kilenc, esetenként tíz órát, amiből jó, ha nyolcat kifizet a munkáltató, azt is minimálbéren, de reklamálni nem lehet, mert kell a munka. Hiszen ez egy munkaalapú társadalom. Nagyonokos Béla azt sem hirdette ki a közösségi oldalán, hogy még meg sem kapta a fizetését – aminek köze nincs az átlagfizetéshez -, az már el is fogyott lényegében, már ha be akarják fizetni a rezsiszámlákat. Pedig nagyon spórolnak, a mosdóvízzel öblítik a vécét, a hűtőt kihúzták télire, amúgy is üresen kongana, egy szobát fűtenek, azt sem mindig – a többi helyiség csendesen penészedik -, és örülnek, amiért Nagyonokos Bélánénak is van állása, így tudnak enni adni a gyerekeknek, ekiknél fontosabb ennek a kormánynak nincsen. Nagyonokos Béla este, amikor hulla fáradtan hazaér és a családi egy óra internetezés rá eső idejében – nem olcsó az áram – rákattint a miniszterelnök közösségi oldalára, elégedetten veszi tudomásul, hogy az általa oly igen tisztelt politikusok éjt nappallá téve azon dolgoznak, hogy neki jobb legyen az élete. Már mindjárt jobb is lesz, de addig is Nagyonokos Béla és Nagyonokos Béláné rá fog szavazni az Orbán úrra, mert azok legalább kormányozni tudnak, azok nem lopják el, nem viszik ki az országból, hanem munkát adnak Nagyonokos Bélának és Nagyonokos Bélánénak, hogy ilyen jól élhessenek. Éljen!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!