Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezek komolyan hiszik, hogy van jelentőségük?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Egy újabb igazi örömhírrel szolgálhatunk, amennyiben a Mi Hazánk elnöksége megkezdte országjárását, amelynek keretében azt kívánják bemutatni, hogy van harmadik út, és megállítható a covid-diktatúra. Jelentsen ez bármit. Azért engem az komolyan érdekelne, hogy a Mi Hazánk komolyan hisz abban, hogy a parlament közelébe juthatnak? Mert értem, hogy meg kell lovagolni a covidot és fel kell hajtani a vadabbnál vadabb konteókban hívők szavazatait, de ezzel alapvetően szerintem nem jutnak el sehova. Mindenki tudja, hogy a Mi Hazánk lényegében a Fidesz egyik fiókpártja, még ha a kommunikációjuk alkalomadtán ennek ellent is mond. Kétlem, hogy a tavaszi választásokba bármilyen módon is képesek lennének majd beleszólni, de ki tudja.

Kezdődik az országjárás, útra kelt a Mi Hazánk elnöksége. Több mint ötvenezer kilométert fogunk megtenni, több mint ötszáz rendezvényt fogunk tartani, hogy megmutassuk a magyaroknak: van harmadik út, megállíthatjuk a covid-diktatúrát, élhetünk egy érdemelvű társadalomban, és lehet Magyarország a magyaroké!

Én ma indulok. Minden megyében több helyszínre ellátogatok. Minden héten több városba elmegyek. Gyertek Ti is! Tartsatok velünk, mert óriási szükség van a személyes találkozásokra: csak itt tudjuk őszintén elmondani Nektek, hogy mit szeretnénk. Mert ha egymással beszélünk, akkor nincs félremagyarázás, akkor nincs cenzúra. Csak őszinteség és a nemzet ügyei. Ez a Mi Hazánk!

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!