Március 31,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez nem a Hírcsárda, ez a NER

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,837,291 forint, még hiányzik 1,162,709 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt kívánok! Azért vagyok itt, hogy csütörtököt mondjak. Meg azért is, mert van néhány megbeszélnivalónk. Igen, azon kívül is van mondanivalóm, hogy rohadjon le és meg a Facebook. Mondjuk le is rohadt tegnap, elnézést kérünk a legokosabb Zuckenberg helyett, de sajnos egy idő után nem tudtunk posztolni. Állítólag már megszerelték, vagy majd kiderül hamarosan. Remélem, azért mindenki jól aludt, köszönöm én is, csapjunk bele a csülkös pacalba!

Megint zavarban vagyok, mint Ádám anyák napján, mert fogalmam nincs, milyen irányból közelítsem meg a fostalicskát. Mondjuk az egy kicsit szórakoztat – ennek semmi köze ahhoz, hogy Weber úrról tegnap ünnepélyesen megkíséreltem levenni a kezemet -, hogy micsoda zavar van a Fideszben ezzel a remek bajor emberrel kapcsolatban. Nem tudják eldönteni, hogy a gazdi minek örölne jobban, ha köpködnék, vagy ha nem, vagy hogy akkor most csigavér van, vagy neki lehet esni és darabokra cincálni. Kivéve a Bayer nevű jó munkásembert, mert ő pontosan tudja. Hogy várat építeni leginkább szarból érdemes, az sokkal hamarabb megy, ezért nála farizeus szarjanjóként fut a derék konzervatív és keresztény Weber, aki még demokrata is. Mennyivel jobb, mint a demens vénember, nem?

Lássuk be, én se sok gerincet látok aközött, hogy elfogyott a türelem a Néppártban Orbánékkal szemben, és most aztán vagy holnaptól a felcsúti lesz a kisangyal, vagy viszontlátásra (ZDF) meg aközött, hogy Budapesten Weber a jó szándék jeleit tapasztalta Orbán részéről (via MTI). Majdnem egy egész nap is eltelt e két kijelentés között, kedd estétől szerda délutánig (amikor már Strasbourgban tartózkodott az EPP csúsjelöltje), és akkor még nem beszéltünk a Euronewsnak adott interjúról, amelyben cáfolta a magyar sajtóban megjelent állításokat, miszerint az álláspontok közeledtek volna. Ő nem tárgyalni jött Orbánnal, hanem egyszerűen csak megmondta neki, mit kell tennie. Vajon még toppantott is ez a drága ember közben? Biztosan tudja, hogy a miniszterelnök úr imádja, ha megmondják neki, mit kell tennie.

Mutatom is a jó szándékot, hogy mennyire összefosta magát a Fidesz az utasításoktól. Tegnapi röffentés, vegye magára nyugodtan Weber is és minden hasznos idióta, akitől esetleg még hajlandó is bocsánatot kérni a miniszterelnök úr:

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szerdán Budapesten újságíróknak azt mondta: az EP bevándorláspárti többsége most éppen azt szavazta meg, hogy háromszorosára növelik a migrációs alap pénzügyi keretét 2021 és 2027 között. Hozzátette: a magyar baloldali EP-képviselők is megszavazták ezt. „Ez az alap nem Európa és nem az európai emberek védelmét, hanem egyértelműen a migránsok behozatalát szolgálja” (…) ebből akarják finanszírozni a migráció legalizálását, a migránsok betelepítését, áttelepítését, a tagállamok közötti elosztását. A frakciószóvivő azt is mondta, hogy pénzügyileg is meg akarják büntetni a migránsok betelepítését elutasító országokat, továbbá „fejpénzt”, 10 ezer eurót akarnak fizetni a betelepített migránsokért. „Így árusítják ki Európát, Európa biztonságát és keresztény kultúráját. Brüsszelben minden a Soros-terv szerint zajlik: több pénzzel, migránsvízummal, a gazdasági bevándorlás legalizálásával és kvótával készülnek a migránsok tömeges betelepítésére”. (fidesz.hu)

Vagyis letakarták a plakátokat, egyébként minden maradt a régiben: az EP bevándorláspárti többségével való hergelés ugyanonnan folytatódik, ahol abba sem hagyták. Ehhez képest igazán érdekes fejlemény (a Fidesz erről mélyen kussol), hogy az EP bevándorláspárti többsége megszavazta a vízuminformációs rendszer (VIS) reformját. Az EP sajtóközleménye szerint erre azért volt szükség, mert így „Európa hatékonyabban tud majd válaszolni a biztonsági és migrációs kihívásokra”. Gyakorlatilag egy, a hatóságok által használt uniós adatbázisról van szó, amelyet olyan nem uniós polgárok ellenőrzése során alkalmaznak, akiknek vízumra van szükségük a schengeni övezetbe utazáshoz. A kérdés a következő: a Fidesz gombnyomogatói miért szavazták meg az intézkedést, ha éjt-nappallá téve azt hazudják, hogy az Európai Unió – a közös határvédelem leple alatt – tulajdonképpen gyengíteni akarja a határok védelmét, vagyis nem megállítják, hanem menedzselik az illegális bevándorlást? Azon kívül, hogy hazug, aljas, gátlástalan droidok bármit megtesznek a saját és a bálványuk-gazdájuk hatalmáért van más magyarázat?

Jó, dícsérjük meg őket és essünk hasra egyidejűleg: ugyanott, ugyanakkor a bevándorláspárti Európai Parlament 12 fideszes képviselője közül 6-an is megszavazták azt a kemény hangú állásfoglalást, amely szerint Oroszország már nem tekinthető stratégiai partnernek, és az Európai Uniónak készen kell állnia újabb szankciók bevezetésére. Höhö. Ez akkor lesz igazán vicces, amikor kiderül, hogy Simicskának igaza volt és Döbrögi valóban túltolta Putyin biciklijét, és ezt már a névtelen fideszes is látja. Addig is, Putyin elvtárs idén is tiszteletét teszi, gondolom, megnézi, hogyan szuperál az új kémközpont (lánykori nevén KGST-bank).

Az ember gyomra felfordul, sokadik rész: miután a Dózsa László és Döbrentei Kornél nevű vállalhatatlanul sötét alakokat a fidesznemzeti ünnep alkalmából kitüntte, Káslernek nem volt elég a jóból. Azon kívül, hogy egykori munkahelye (Országos Onkológiai Intézet) nyugdíjas titkárnőjét szakmai kitüntetéssel látta el (ugyanitt Mága Zoltán és az Animal Cannibals is megdicsőült), nem bírta ki, hogy ne vágjon hozzá egy József Attila-díjat a szélsőjobboldali szarkavarás hatalmas alakjához, Takaró Mihály irodalomtörténészhez. Aki szerint Kertész Imre nem magyar, Spiró György nem ember, Petri György meg a pokolra jutott.

Zárójel: az azért mennyire kibaszottul hányigerkeltő, hogy miközben a Fidesz antiszemita, szélsőséges figurákat államilag kitüntet, azért verdesi magát a földhöz, hogy a Jobbik antiszemitákat küld az EP-be. Ez az állampárt. Kismillió választási csalási ügy szárad a sötét lelkük helyén lévő amorf képződményen, de Polt Péter elsikáló kitűnő érzékkel és szakmaisággal egy jobbikos képviselő mentelmi jogának felfüggesztését javasolja: dolgott ő, és végre leleplezett 1 darab választási csalási ügyet.

De mi a francon csodálkozom mégis, amikor Novák Katalin családügyi princípium közben meg szélsőséges abortuszellenes retkekkel tart előadást. Tudnillik meghívták őnagyságát a 13. Családok Világkongresszusára Veronába, ahol oroszbarát homofóbok és szélsőségesen abortuszellenes alakok tobzódnak majd. Tavaly ugyanezt a szégyenletes díszszemlét Budapesten tartották, akkor a felcsúti tudatrepedés nyitotta meg a bulit. A rendezvényen idén is ott lesz mindenki, aki számít: a Salvini nevű szélsőjobbos olasz belügyminisztertől Dmitrij Szmirnov orosz ortodox esperesig, aki korábban kannibáloknak nevezte az abortuszon átesett nőket. Tavaly Budapesten meg egyenesen azzal házalt, hogy a nők „igáslóvá tétele” – vagyis az, hogy dolgoznak – valami ördögi terv része. Nem baj, Novák asszony nem érzi majd egyedül magát női mivoltában, hiszen még lesz egy nő, aki hozzá hasonlóan szót kap. A nigériai Theresa Okafor, aki az egyik legnagyobb támogatója volt annak a 2014-ben elfogadott nigériai törvénynek, mely szerint a homoszexuális embereket akár 14 éves börtönbüntetésre lehet ítélni pusztán szexuális orientációjuk miatt. Kijelenthetjük, hogy a Fidesz megérkezett oda, ahol a helye van. (Weber úr, engedje el a faszba a néppárti reményeket). Lekörözte a Jobbik legocsmányabb formáját is, lassan Toroczkaiék felköthetik a gatyát, ha túl akarnak tenni az állampárton. Majd úgy járnak, mint a Hírcsárda: akármikor munka nélkül maradhatnak, mert a valóság már régen túltesz a legvadabb poénjaikon is.

Itt van rögtön ez: miközben az állami támogatássak vett nagycsaládos autókra fel kell baszkodni az Orbán-kormányt dicsőítő matricát, a családügyi tájékoztató plakátokra egy világhírű mémet pakoltak, amelynek főszereplője egy fiatal férfi, aki egy nő kezét fogja, de egy másik után néz. Ezzel az egymás kezét fogó, másik testhelyzetben lévő párral népszerűsítik a gyermekvállalást és a család szentségét. És ez nem a Hírcsárda, hanem a NER. Gratulálok, a világhír valóban megérkezett: a Guardian is címlapon foglalkozott a sztorival tegnap.

A szombathelyi ellenzéki hatalomátvétellel most nem foglalkozom részletesen, bár igazán remekbe szabott életérzés lehet azokat az értetlen, sértett, éppen eltaknyoló fideszes pofákat nézni, akiket rendre visszahívtak az önkormányzati cégektől. A legviccesebb része az lehetett, amikor a három éve migránsozó fideszes oda jut a pofáraesésben, hogy már a migránsügyi bizottság is okafogyottá válik szerinte.

A kisebbségbe került szombathelyi fideszesekkel ellentétben van valaki, aki sose bukik meg, nem kerül kisebbségbe, és ezzel nálam a címlapfotót is kiérdemelte ma reggel. Ez sem Hírcsárda. Ő Schmidt Mária, elsőszámú NER-ideológus és történelemhamisító terrornagyasszony, akit újra kormánybiztossághoz segített az őstehetsége. Holnaptól ez a drága asszony három éven és 12 milliárd forinton keresztül az elnyomórendszerváltozás kormánybiztosa lesz.

Erre én újfent nem tudok mit lépni. El is köszönök, mielőtt bajt kevernék! Szép napot mindenkinek, vasalják, fényesítsék, csinosítsák a kokárdát! Vagy ne. 🙂

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!