December 6,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez a párt érdeke, hát ezt csinálják

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 378,652 forint, még hiányzik 2,621,348 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kendermagos szép reggelt, szorgos hétköznapot, jó szurkolást mindenkinek! Kezdjük mindjárt egy parádésan jó hírrel. Megkezdődik a szúnyogirtás, mert a katasztrófavédelem a csúcson van, ezért másfél hónappal előbb kezdik gyéríteni a vérszívókat, mint tavaly. Mert ez majd így jó lesz. Ami igaz is, tavaly se kellett volna feltétlenül megvárni, ameddig már csak szívlapáttal lehetett agyonverni a kedves kis lényeket, de tavaly felénk legalábbis) mindösszesen talán kétszer volt gyérítés, ebből az egyik ősz végén, amikor már mindenkinek mindegy volt. A szúnyogoknak is és nekünk is.

Az LMP megválasztott képviselői hétfőre tárgyalásra hívják az ellenzéki frakciókat, hogy egyeztessék a parlamenti politizálással kapcsolatos terveiket, elképzeléseiket.

Az LMP szerint az ellenzéki pártoknak nem egymással, hanem a Fidesszel kell küzdeni, mert csak így lehet valódi ellenállást kifejteni a kormánypártok hatalmával szemben. Ennek elősegítése érdekében kezdeményezi a párt a hétfői egyeztetést. (MTI-OS)

Miféle ellenállást óhajt kifejteni az LMP az aligvalahány ellenzéki képviselővel a parlamentben? Mi a koncepció? Megdobálják paradicsommal a kormánypártiakat? Orbán Viktor felszólalása közben eléneklik a Hulla szilva a fáááról kezdetű örökzöldet? Esetleg mindjárt hamisan, mert úgy zavaróbb? Nem most kellene összefogni, a választás előtt kellett volna. Akkor nem sikerült. Most a kedves ellenzéki képviselők becsücsülnek a nyilvánosházba és örvendenek neki, hogy további négy éven át megvan a remek fizetés, ingyen laptop, zizi, ropi, csatosbambi. Ez innentől erről szól, semmi másról. De nem baj, ezt is mi fizetjük és a kormánypárti szavazógépeket is, fel sem fog tűnni, hogy már megint nem rólunk szól a politika.

Azt írja az Origó, hogy szárnyalnak a magyar fizetések. Továbbra is. Azt nem tették hozzá, hogy az unió egyik legalacsonyabb átlagbérével büszkélkednek, de minek is. Örüljünk együtt az ő örömüknek, mert továbbra is ez lesz az irányvonal. Sikerjelentések és személyeskedő mocskolódások minden szinten.

Jurák Kata, aki jelenleg a Magyar Idők nevű intézménynél gyártja a híreket, lerántotta a leplet a szombati tüntetés résztvevőiről. Nem egyedül hajtotta végre ezt a hősies cselekedetet, hanem egy fotós segítségével, aki szemfülesen lefényképezett egy embert, aki pénzt ad át egy másik embernek. Az nem igazán derül ki a fotóból, hogy ki, kinek és miért fizet, hogy éppen vattacukrot vásárol valaki, esetleg Juhász Péterék gyűjtését támogatják, vagy az ezernyi szóbajöhető eset közül mit láthatunk, de ez a koszorús költőnőt cseppet sem zavarta abban, hogy megaszondja a tutit: Soros György (gondolom legalábbis, hogy ő volt) pénzért vásárolt tüntetőket. Állítja ezt a Fidesz nevű párt propagandistája, akit közpénzből fizet a munkáltatója. Hát nem gyönyörű? Szerintem feltétlenül az.

Az érthetetlen okból PestiSrácok néven futó valamicsoda se akart lemaradni, ők is szorgosan megemlékeznek a tüntetésről. Gyakorlatilag elmebeteg részegek randalíroznak a pesti utcákon, agyatlan öeglányok ordibálnak, miközben azt sem tudják, kiről, vagy miről is van szó.

Maradjon meg vigaszként a srácoknak a tudat, hogy bezzeg a békemenetelők egészen pontosan tudták. Láttam vagy száz megszólalást ebben az ügyben és mindenki a drágaaranyosorbánviktort óhajtotta megvédeni, meg a szuvenírt és senki nem akarta, hogy a büdösköcsög migránsok megerőszakolják és megöljék. És persze hülyelipsik.

És még maradjunk egy kicsit a PestiSrácoknál, mert belőlük soha nem elég. Főleg mióta az MTI hírforrásként hivatkozik rájuk és a többi propagandatermékre). Vasárnap éjjel – hátha olyankor már a kutya sem olvassa – az alábbi közleményt adta ki az MTI:

A 2018. január 5-én a “Magyar Idők – PestiSrácok.hu: pártmunkát végzett Czeglédy Csaba szövetkezete” címmel kiadott közleményünkben valótlanul híreszteltük, hogy

1) a Demokratikus Koalíciónak a Czeglédy Csabához köthető iskolaszövetkezetek pártmunkát végeztek; valótlanul híreszteltük továbbá, hogy

2) a Human Operator cégcsoport Gyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció vállalkozása; továbbá, hogy

3) a Demokratikus Koalíció feladatot adott a cégcsoportnak, és, hogy ezen feladatok tüntetésre történő mozgósításra is kiterjedtek. (MTI)

Hát nem gyönyörű? De. Éppen, mint amikor az Origo a kevesek által olvasott kultúra rovatban adott ki hasonló helyreigazítást Czeglédy Csabáról. Az arról szólt, hogy Czeglédy nem több ezer diáknak tartozik a munkabérrel, hanem csak néhánynak és nem milliárdokkal, hanem kevesebb mint egymillióval. Azt sem olvasta senki, nem is érdekelt senkit, a helyreigazítást követően ugyanúgy tolják tovább a hazugságokat, mint eddig.

A másik – szintén tegnap éjjel kiadott közlemény – a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. honlapján jelent meg. Nem önként persze, bírósági határozat alapján:

A 2014. október 11-én közzétett, “Önkormányzat 2014 – Fidesz: Juhász Péter plakátot rongált” című közleményünkben valótlanul állítottuk, hogy Juhász Péter dülöngélve, nyilvánvalóan alkoholos vagy drogos állapotban plakátot rongált. Ezzel megsértettük Juhász Péter jó hírnévhez fűződő személyiségi jogát, amiért ezúton elnézést kérünk.

Ezek a közlemények és a többi, eddig már megjelent és ezután megjelenő helyreigazítás nem jutnak el mindazokhoz, akikhez a hazugságok igen. És senki, semmi nem akadályozza meg a Fidesz ezen szervezeteit, hogy bárkiről hazugságokat, rágalmakat terjesszenek. Ez a párt érdeke, hát ezt csinálják. És néha kiadnak egy helyreigazítást. Lehetőleg vasárnap éjjel, egy senki által nem olvasott rovatban. Így éldegélünk mi ebben a dicsőséges illiberális demokráciában, ahol sikerült felszámolni a politikai korrektséget és az összes egyéb korrektséget, valamint sikerült szakítani a valósággal.

Vágjunk bele a mai napba egy jó kis zenével.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!