Március 31,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez a nyalás mellément

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,837,291 forint, még hiányzik 1,162,709 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Éles versenyben a Honfoglalás 2000 lekörözte a Reális Zöldeket, így most az ő közleményük került be a szokásos ebéd utáni desszertkínálatba. A közlemény alatt hozzáfűzöm a magamét.

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: SZÉPKORÚAK KÖSZÖNETE

 A Kormány, a magas kort elért polgárainak megbecsülése és tisztelete jeleként hivatalos köszöntésben részesíti az időseket, melyet anyagi megbecsülés is kísér – erről értesítik a 90 és 115 év közötti kort megért Honfitársainkat a kormányhivatalok. Az idős embereket felkeresi, üdvözli az Önkormányzat illetékese és átadja az okiratot, melyben megjelölik, hogy mikor, hol lehet felvenni a 90-95 ezer, a kor szerint öt évenként emelkedő jubileumi juttatást, amely akár a 115 ezer forintot is elérheti. 
Példátlan ez a nem várt, nemes gesztus, mely nemcsak az idősek megbecsüléséről szól, hanem jól mutatja: a magyar gazdaság állapota lehetővé teszi a nyugdíjak inflációt követő emelésén, és az év végi nyugdíjprémiumon túlmenően, a jövőben ezentúl kifizetésre kerül jubileumi juttatást is. 
A civil szervezet nem csak az idősek, hanem minden magyar állampolgár nevében – függetlenül politikai hovatartozásától – köszönetet mond a Kormánynak, hogy messzemenően gondoskodik erkölcsi megbecsülésükről, és szorgalmazza a nemzeti összetartozás, összefogás érzését!

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – PANNONPULI.HU – MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ MOZGALOM

Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület (MTI-OS)

Nem akarom megbántani a végtelenül hasznos munkát végző egyesületet, pulit és mozgalmat, csak halkan szólok, hogy a szépkorúaknak szóló jubileumi juttatás tizenegy éve létezik, ahogy a köszöntés is. Nem Orbán Viktor találta ki, nem is a jelenlegi kormány, hanem 2008-ban vezette be az akkori kormány (255/2008. (X. 21) Korm. rendelet). Így aztán mulatságos példátlan, nem várt nemes gesztusról beszélni. Ez a nyalás most mellé sikerült, de legközelebb majd biztosan célba ér. Addig is meg lehet fogalmazni annak a néhány tízezer idős embernek a köszönő sorait, akik nem jutnak be az idősotthonokba és nem kapnak ellátást sem.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!