Október 17,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez a baj, drága vallással házaló, szélsőjobbos álhazafiak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,091,448 forint, még hiányzik 1,908,552 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt, pálinkát, szalonnát, mindenkinek, ami jólesik, azt! Úgy értettem, hogy soron kívüli vadászidény van Ausztriában, még szerencse, hogy nálunk a nem diktatúra politikai stabilitásában fel sem merülhetne hasonló. Hogy valaki korrupt, aztán lebukik és ez nem azt jelenti, hogy hatszázan veszik körül és védelmezik, mossák a szennyesét, hanem lemondásra kényszerül és megy a levesbe. Remélem, a drága miniszterelnök úr csettintett is ezen a humortalan, ócska poénon, ahogy szokott minden alkalommal, amikor úgy érzi, kurva vicceset mondott, és szájat nyalogatva körülnéz, hogy hallotta-e mindenki, díjazza-e mindenki, hogy milyen jól odapirított már megint? Csak azért nem megyek bele ennek a sokadik beismerő vallomásnak a taglalásába, mert tegnap a kolléga odaát összefoglalta, és nem szeretném ugyanazt szarabbul leírni. Annyit csak, hogy amikor majd be kell lőni ennek az embernek a helyét a politikatörténet pöcegödrében, akkor a papírról felolvasott kincstári beszédei helyett inkább ezekre a kis elszólásokra lesz érdemes fókuszálni: bárminél élesebben és dermesztőbben megmutatják az ő valódi énjét.

Meg az összes hajlott gerincű alattvalójáét is, akik tökön és babon át követik az erkölcsi mocsokban. Ide rakhatnám Stefka István tegnapi szerecsenmosdató eposzát a Strache-ügyről, de helyette inkább egy másikat. Az történt, hogy a Magyar Honvédelem Napja elnevezésű ünnepségen hozzávágták a Gajdics nevű propagandistához a Honvédelemért Kitüntető Cím érdemkeresztet. Egy másik propagandaorgánum villáminterjút készített a rezsim alászolgájával, ami annyira jól sikerült, hogy alighanem Stefka egész életművét kenterbe veri. Idézek Gajdicsból:

Nagyon haragszom Strache úrra, amiért egy ilyen felvételt lehet róla készíteni. Felkészült, komoly politikus ilyet nem csinál. (…) az időzítés, az egésznek a kezelése, ez profi elkövetőkre vall, és az ő bűnük semmivel nem kisebb, sőt, nagyobb. Az, hogy ennek a magyar politikára lesz-e hatása, nem hiszem. Nem történt gyakorlatilag semmi, csak duma van. Persze ez is sok, mert ez az osztrákok belügye. Az, hogy bele akarják keverni Orbán Viktort, sajnos természetes, a kampányban minden eszközt felhasználnak, hogy lejárassák a miniszterelnököt, és megbélyegezzék. Ez jó apropó ugyan, de nem fog sikerülni, a kormánypárti szavazótábor egyben van, tudja mi történik és tudja mit kell tenni május 26-án.

Tetszünk érteni? A profi elkövetők (azaz a felvételek készítői) bűne nagyobb, mint a bűncselekmény-gyanús hazaárulást elkövető Strache úré. És bárkié, akit belekevert a sztoriba. Ez nekik duma. Kimondják, leírják, és nem sül le a bőr a kitüntetett pofájukról. Nem az a baj, hogy valaki korrupt geci, hanem hogy kiderül. Pont ezt mondta a vezérük is az idétlen vadászidényes hasonlatával. Rájöttek az elvtársak, hogy ez nem fog két nap alatt elmúlni, úgyhogy minden irányból dúcolják aláfele a vezér trónját, hátha ezúttal is mindenki hülye. Zárójel: jó, tényleg oké, borzasztó gazember volt, aki pont most buktatta le ezt a kedves hazaárulót. De mikor lett volna a jó időpont? Hmmm? Melyik lett volna az a pillanat, ami után egyetlen szerencsétlen, betanított propagandistának sem fér rá a pofájára, hogy leírja: Soros kottájából buktatták meg ezt a szentéletű embert?

Ami a vezér trónjának megtámasztását illeti. A Századvég-888 fideszes vállalkozás azon izzadt tegnap (át is vette az összes morális fölényben fuldokló bugyor) – miközben Orbán osztrák cimborája éppen beletenyerelt a saját taknyába -, hogy szétteregesse, ők megkutatták: Európa önjelölt vezetői, úgy értem Macron és Merkel megbuktak. Már megint. Jó. Azt speciel nem értem, hogy az önjelölt szó mit keres ebben az összefüggésben. Mert ha Macron és Merkel önjelölt vezetők, akkor az európai szélsőjobbal – Salvini, Le Pen vagy a sajnálatos módon éppen a saját korruptságának következményeit szagolgató Strache – összefogni készülő szélsőjobbos Orbánfidesz mégis micsoda? Nem ők ígérik, hogy megreformálják, átalakítják és elvezetgetik Európát, mert nélkülük mindmeghalunk? Idézek az olasz hősből, hogy világos legyen, kik akarják tetőtől talpig megváltoztatni Európát vasárnap:

Mária szeplőtelen szíve győzelemre fog vinni minket. Olaszországot és az életemet Mária Szeplőtelen Szívére bízom! Büszke vagyok rá, hogy mindig rózsafüzérrel a zsebemben járok. Én vagyok a legutolsó a keresztények között: elváltam, bűnös vagyok, káromkodok, háromszor megyek szentmisére egy évben. De megvédem a történelmünket és a katolikus iskoláinkat. Ha hiszek Istenben és Mária védelmét kérem, ez zavar valakit?

Na ez a baj, drága vérpopulista, demagóg, vallással házaló szélsőjobbos önjelöltek. Hogy nem a szakértelemre, a bármihez értésre, a konkrét, megvalósítható gazdasági-társadalmi elképzelésekre bízzátok az országaitok és a kontinens irányítását, hanem Mária szeplőtelen szívére és a rózsafüzérre. Mert akkor bármit lehet, és bárminek az ellenkezőjét is. Akkor lehet korruptnak lenni, árulni a hazát, és bármi történik, utólag vállat vonni, hogy dehát Isten ezt akarja, kik vagytok ti, hogy ezt megkérdőjelezzétek. Rózsafüzér, basszus, az. Remélhetőleg Aradszki András (KDNP) is megnyalta az összes ujját. Emlékeznek erre?

A rózsafüzér a legerősebb fegyver a Gonosz ellen, képes a történelem megváltoztatására, és ezt Soros György is meg fogja tapasztalni. 

… a rózsafüzérimádság képes a történelmet megváltoztatni.

Körbeért a hülyeség, szó se róla. Rózsafüzér. Már a legszebb ideje lenne a főnöknek is előkapni valami hasonlót, de egyelőre inkább a jól bevált bevándorlás baromsággal mozgósít. Ilyesmivel, meg ennek az hétezer féle variációjával:

Van nekem egy jobb ötletem, amivel garantáltan mindannyian jobban járnánk. A nemzeti szuverenitással öblögető, álhazafiakat lenne igen hasznos kiszavazni Brüsszelből/be sem szavazni Brüsszelbe, ugyanis Strache úr példája is kiválóan mutatja (az, hogy Orbánról nem került elő kompromittáló felvétel, az nem jelenti, hogy ő ne tartozna ebbe a sorba), hogy a nemzeti szuverenitást legharsányabban követelő szereplők valójában könnyedén hajlandók feladni a nemzeti önrendelkezésüket anyagi és politikai hatalom reményében. Bővebben ITT egy kiváló összefoglaló arról, hogy Európa legnagyobb politikai stratégája és leghírhedtebb világpolitikai tényezője mennyire benézte az osztrák modellt, amit egész Európának követni kellene és azt a hagymázas, semmi jóval nem kecsegtető óhaját, hogy a szélsőjobbos erkölcsi toprongyokkal kellene összefognia a mérsékelt jobbközépnek csak azért, hogy ne a büdöslibsikkel, mert azok simogatják a bevándorlókat. Szerintem Európa jövője sokkal többről szól, mint erről a primitív, leegyszerűsített, széthazudott bevándorlás témáról. Na azokról egy vak hangot nem hallottunk, vajon miért?

Az külön menő, hogy miközben Orbán hajuknál fogva rángatott lábszagú poénokkal igyekszik bagatellizálni Ausztria vodkába fulladt korrupciós belügyét, miközben a kormánypropaganda Orbán szerepét elhallgatva számol be a botrányról (Soros és bevándorláspárti csapda), de miközben Gajdics szerint az egész ügyet egyenesen Orbán lejáratására használják (egyébként nincs semmi baj, a szekta egysége töretlen), azt csiripelik a madarak, hogy a fideszes beszélő fejek nyilvános kampányszerepléseket mondanak le, hogy ne kelljen a Strache-botrány miatt megszólalniuk. Akkor ez hogy van? Hát a miniszterelnök úr makulátlan, nem tehet róla, hogy ilyen haverjai vannak, más országok belügyei meg más országok belügyei, neki ahhoz végképp mi köze van? Akkor?

Ha a Nézőpontot kérdezi a Magyar Nemzet, akkor minden fasza. Szárnyal a Fidesz, az öt évvel ezelőttinél is nagyobb győzelmet arathat az állampárt. Az ellenzéki pártok közül csak a DK tudta növelni táborát a parlamenti választáshoz képest, egy-egy mandátum megszerzésre a Momentumnak és az LMP-nek is lehet esélye, az MSZP-Párbeszéd, a Jobbik és a DK támogatottság két-két mandátumot érhet. Ez azt jelentené, hogy a Fidesznek 13 katonája mehet szenvedni újabb öt évre a senki által meg nem válaszott Brüsszelbe. Ez a helyzet. Mi így szeretjük. Éljen a rózsafüzér! Minden jót!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!