Május 31,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Exkluzív agymosás. Majdnem ingyen

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,171,738 forint, még hiányzik 1,828,262 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt kívánok! Vasárnap van, köszöntöm a szeretve tisztelt olvasókat! Ha tehetik, ne vagánykodjanak azzal, hogy ébren vannak, ahogyan én tettem két órával ezelőtt, inkább pihenjenek még. Dacára annak, hogy csak holnap lesz megint hétfő, bőséges izgalmakról gondoskodik a rendszer, amelyben élünk. Most már tényleg csak egyet kell aludni, ameddig holnap történelmet ír a drága miniszterelnök úr. Akinek köre nem mellesleg már ott tart, hogy a magánélet védelmére hivatkozva nem ismerheti meg a mezei polgár, az adót fizető polgár, a miniszterelnök havi apanázsát is összedobó polgár, hogy mennyiért magánrepülőzött (befejezett múlt idő) meccsnézésileg, mikor és hova repkedett, bár a vagyonnyilatkozata szerint nincs is annyi pénze, amennyibe például a tavalyi meccsnézései kerültek volna. Csak azt lenne jó tudni, hogy amikor a Fidesz politikai ellenségeinek magánéletében vájkálnak a ragacsos, enyves kezükkel, amikor közéleti szereplők senkire nem tartozó  magánéletéről (az illetők közszereplői ténykedésein túl található szférájáról) fröcsögnek, akkor miért nem ennyire érzékenyek a magánélet védelmére. Kósa mester óta tudjuk, hogy a magánélet azért magánélet, mert magánélet, de sajnos ettől nem lettünk okosabbak, pedig a nemzet legokosabb Lajosától sem lenne szégyen  tanulni.

Szóval történelmet ír a szent ember, sok-sok évnyi méltatlan és igazságtalan távoltartás után végre holnap beeresztik a Fehér Házba és végre tényleg fontosnak érzi majd magát. Pedig eddig sem volt kétsége afelől, hogy a küldetéstudata megkerülhetetlen világpolitikai tényezővé tette. Majd köt nekünk valami igazán kifizetődő (mert minden, amihez hozzányúlt, abból csak és kizárólag a magyar nép profitált) milliárdos fegyverüzletet, a mi üdvözülésünk okán energetikai megállapodásokat is aláír, hogy egyetlen büdöslibsi se mondhassa, hogy kilóra eladott minket Moszkvának. A dolog ennél egy fokkal persze árnyaltabb (és akkor a Huawei, azaz Kína iránti elköteleződésről és a vonatkozó amerikai homlokráncolásról még nem is beszéltünk), de szerintem ez az egyik legfontosabb részlet mégis ez: a magyar nem bűnöző kormány összekötötte az amerikaiakkal kötendő fegyverüzletet a Norvég Alap, vagyis a magyarországi civil szervezeteknek juttatott norvég támogatás kérdésével. A Norvég Alap 70 milliárd forint támogatást adna Magyarországnak, de a pénz 10 százalékát (7 milliárd) egy általuk választott független intézményen keresztül osztanák el magyarországi civil szervezeteket. Orbán kormánya azonban ezt ellenzi, és beleszólást akar a teljes összeg elköltésébe: tehát 63 milliárdról akár le is mondanának csak azért, hogy a civilek még hetet se kapjanak. Bár ebben speciel semmi újdonság nincs, már egy hónapja ismert a tényállás, ez annyira nagyon tipikusan hányingerkeltően fideszes mocsok, hogy erre a szintre mostanság leginkább a Kiss-Rigó nevű katolikus püspöknek sikerült feljutni. Persze ha Kocsis Máté józsefvárosi, polgármesteri pozícióban pöffeszkedő kesztyűbábját figyelmen kívül hagyom. Vegyük szépen sorra.

A Kiss-Rigó nevű szeged-csanádi megyéspüspök ott tart, hogy Georg Spöttlével, Nógrádi Györggyel, Bayer Zsolttal és Bakondi Györggyel tudományos konferenciának álcázott, migránsozó, háborús hangulatot vizionáló állampárti kampánypropaganda-rendezvényen osztja az észt. Itt tart az egyház, amelynek az lenne a feladata sok egyéb mellett, hogy felkarolja azokat, akik erre rá vannak szorulva, cselekedje azt, amiről hangosan óbégatni szokott. Ehelyett a Kiss-Rigó nevű egyed, akiről nekem egy cég dörzsölt vezetője jut eszembe leginkább vagy egy pénzváltó, vagy egy használtautó díler, kiáll Orbán biztonságpolitikai sufniszakértőivel és kedvenc vérebével egy színpadra és hűségesküt tesz a hatalomnak. Ha nem is direkt, de indirekt módon. Vagyis ez is mutogat a másik oldalra, és ezt hiszi, vicces:

Aki ilyen kontraszelektált, alacsony IQ-val rendelkező politikusokban látja a jövőt, az válasszon ilyeneket. Jó étvágyat hozzá!

Nem tudom, hogy lehet ilyen nyíltan büdösbunkónak és elvtelen pártkatonának lenni megyéspüspökként, meg úgy egyáltalán is, de most nincs is annyi időm, hogy az okokat megfejtsem. Nem vagyok én a Fidesz-maffia ellenfeleinek védőszentje, hogy megsértdőjek a nevükben, de azért én körülnéznék a Tállai-Kósa-Németh-Hollik-Halász vonalon kontraszelekció és IQ ügyében. Rászakadna a plafon szerintem erre a szereptévesztett Orbán alászolgájára, akinek rendeltetése okán Istent és a híveit kellene szolgálnia, de az láthatóan nagyon nem megy neki, ezért kilógó nyelvvel szolgálja az ország nyakán taposó erőszakszervezetet. És csodálkoznak, hogy egyre több ember gyomra fordul fel az egyház politikai szerepvállalásától?

Van valami egészen kóros bekattanásuk ezeknek a legnyomorultabb honfitársainkkal kapcsolatban, mert a fent említett Sára meg közben azon munkálkodik nagy erőkkel, hogy miként tudná kitiltani a hajléktalanokkal foglalkozó, ételosztások szervezésével foglalkozó civil szervezeteket a VIII. kerületből. A keresztényi elvek, csak azok ne lennének. De így, hogy azzal verdesik téglaporosra a mellüket, konzultációt indított, amelyben azt kérdezi, egyetértenek-e a lakók azzal, hogy ezek a szervezetek túl nagy terhet jelentenek a környezetüknek. Értjük? Terhet. Terhet jelentenek azok, akik szimbolikus terhet próbálnak levenni azoknak a válláról, akiknek gyakorlatilag az egész életük egy teher, akik a túlélésért küzdenek, akiknek nem hogy jövő nincs, de holnap se nagyon, mert mindig a mát kell valahogy kibekkelni, nem éhenhalni, nem beledögleni a hányattatással, utcán éléssel, nem emberhez méltó körülményekkel együtt járó veszélyekkel. És ez a vérkeresztény meg arról konzultál a népekkel, hogy ugye rohadjanak meg azok, akik nem tudnak szó nélkül elmenni mások szenvedései mellett. Köpedelem.

Mindeközben az Orbán-dinasztia maximálisan visszaél azzal, hogy tíz éve azt csinálnak, amit akarnak, és semminek semmi következménye. Ez valami egészen szürreális: ahogy a Tiborcz família az utcába költözött, megváltozott a parkolási rend a japán nagykövetségnél. Komolyan mondom, ilyen ország nincs még egy.

Aki soknak találja a havi 6 euró szalonnazo.com előfizetést, ami nagy segítséget jelent abban, hogy ezt az oldalt (is) fent tudjuk tartani, annak javaslom a munkanélküli szipogóművész londoni hírügynökségét (V4NA), mert ott meg szinte ingyér’ van a minden is. Az alapcsomag 450 euró havonta (alig valamivel több mint 140 ezer forint), ezért cserébe napi 30-40 propagandahírt hírt kap az előfizető. Ha ezen felül grafikákat, exkluzív híreket, fotókat, és videókat is szeretne valaki, akkor azért külön kellene fizetni, így a végösszeg akár az 1825 eurót is elérheti, ami több, mint félmillió forint. Néha úgy érzem, hogy tényleg elkúrtam az életemet, de ez az ingyen reklám még belefér.

A végére pedig tényleg egy exkluzív ínycsiklandozás: Stefka István apjától még a zakót is elvették a kommunisták. Sok egyéb mellett ez derül ki abból a Hír TV-s filmből, amiben az öreg, aki mindenre emlékszik, azt bizonygatja, hogy ő nem is kommunista. Ízelítő a tutiból, mert a NER mennyezete ezt is simán kibírja:

Az újságíró nem volt tagja a kommunista pártnak, és semmilyen más szervezetbe sem lépett be soha. Hírhedt mondat volt a diktatúra évei alatt, hogy „aki nincs velünk, az ellenünk van”. Stefka István közlése szerint a ’70-es, ’80-as években mindenki tudta, hogy a riporterek, újságírók között sok tisztességes magyar ember dolgozott a Magyar Televízióban, a Magyar Rádióban.

Nem igaz, hogy mindenki gazember volt

– tette hozzá.

Akkoriban a fiatal Stefka István politikai riportokat nem készíthetett, hanem dokumentarista riporterként dolgozott, évekig járta az országot, hogy interjút készítsen állami gondozottakkal, lecsúszott emberekkel, rabokkal. Munkájának meg lett a gyümölcse, mert ki is tüntették.

Ilyen ez. Majd ne tessünk erről sem megfeledkezni, ha változnak az évszakok.

Tudom, hogy a minap már volt Rammstein, de annyire kurvajó, hogy ezzel a muzsikával kívánok boldogságos keresztény vasárnapot! Ha már 9 év alatt 2800 templom felújítására és 120 templom építésére adott pénzt az Orbán-kormány a közösből, ez a minimum. Nem? De. Nem.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!