Szeptember 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Európában elsőként a magyar embereknek lesz lehetősége állást foglalni a „kiskorú gyermekeket célzó agresszív LMBTQ szexuális propaganda” ügyében

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,212,165 forint, még hiányzik 1,787,835 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Rogán-féle Kormányzati Tájékoztatási Központ nagyon büszke arra, hogy Európában elsőként idehaza van lehetőségük az embereknek állást foglalni a kiskorú gyermekeket célzó agresszív LMBTQ szexuális propagandával kapcsolatban, ami egyébként nem is létezik. De hát hány alkalommal foglalhattunk már állást olyan kérdésekkel kapcsolatban, amelyek egyébként nem is léteztek? A kormány a mai napig nem tudta bizonyítani, hogy bármely magyar iskolában is propagálták volna valaha is az LMBT közösségeket, mint ahogy azt sem, hogy valaha is nemátalakító műtétekről beszélgettek volna gyermekekekkel. Ez is nyilván csak a propaganda része, ezért érdemes úgy is kezelni ezt az egészet.

Miután a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) pénteken hitelesítette a kormány gyermekek védelméről szóló népszavazási kezdeményezését, így Európában elsőként a magyar embereknek lehetősége lesz állást foglalni a “kiskorú gyermekeket célzó agresszív LMBTQ szexuális propaganda” ügyében – emelte ki a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Azt írták: “a nemzetközi, brüsszeli és hazai balliberális szervezetek és az egész Soros-hálózat intenzív támadást indítottak Magyarország ellen az elmúlt hetekben, amiért ezt a kérdést napirendre vette”. A magyar kormány álláspontja szerint azonban a kiskorú gyermekek szexuális nevelése kizárólag a szülők joga, abba a “különféle LMBTQ szervezeteknek és aktivistáknak nincs joga beavatkozni” – szögezték le. A kormány öt fontos kérdésben szeretné kikérni a magyar emberek véleményét. Ilyen kérdések a szülői hozzájárulás nélküli folytatott szexuális propaganda az óvodákban, iskolákban, és a nemi átalakító kezelések népszerűsítése és elérhetősége a gyermekek számára – ismertette közleményében a KTK. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!