Március 7,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


És igen! A sikersorozat folytatódik. Újabb kisbuszt adott át Tuzson Bence

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 736,760 forint, még hiányzik 2,263,240 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Meg kell teremteni annak a lehetőségét, hogy a kistelepüléseken, a kisebb falvakban is el lehessen érni a magyar államot – jelentette ki a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára egy mobil kormányablakbusz átadásán kedden Nyíregyházán.

 Tuzson Bence hangsúlyozta: akkor maradnak meg Magyarországon a falvak, ha onnan többi között az állam szolgáltatásai is megfelelően elérhetőek lesznek, ebből a szempontból van nagy jelentősége az országban hetedik mobil kormányablakbusz szolgálatba állításának.
    Az államnak nehéz, de alapvető feladata és kötelessége mindenhol biztosítani a kormányzati szolgáltatásokat – tette hozzá az államtitkár. (MTI)

Szerintem azt már megoldotta a magyar állam. Ott vannak minden faluban, minden lakásban, sőt, még a hálószobákban is. Csak szólok, hátha Tuzson még nem értesült róla: az államnak alapvető feladata az infrastruktúra, az oktatás, az alapvető ellátás, az egészségügyhöz való hozzáférés biztosítása is. Egyszerűbben fogalmazok, hogy a kormány is értse: kell a falvakba internet, normális út, tiszta ivóvíz, posta, bolt, távolsági busz, vonat, iskola, óvoda, orvos, gyógyszertár. Először. És persze munkalehetőség. A kormányablak nem lett volna olyan sürgős.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!