Július 6,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


És akkor mindenki visszakapja a pénzét

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 171,303 forint, még hiányzik 2,828,697 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Elmondani nem tudom, micsoda öröm ez az egész országnak. Orbán Viktor személyesen tárgyalt a sportvezetővel, pedig vasárnap van, ilyenkor otthon kellene pihengetni. Da a miniszterek elnöke nem tesz ilyet, ő soha nem enged veszni egyetlen lehetőséget sem, ami pénzszagot áraszt. Már éppen zajlik a vizes vb, aminek a költségei már most 30 milliárd forint fölött vannak. Ha belegondolunk, hogy még talán az előző sem fejezte be a drágulást – és az is ilyen összegről indult -, ebben is van potenciál. Na de az atlétikai vb, az aztán lesz valami! Még egymilliárd ember is fogja olvasni a hírekben, hogy van ilyen. Ettől biztosan csordákban tódulnak majd Magyarországra a vastagbukszájú turisták, az ország annyit profitál, hogy az valami fantasztikus, és minden magyar adófizető visszakapja azt a pénzt, amit a kormány az ő adójából ölt bele ezekbe a nagyon fontos rendezvényekbe.

Orbán Viktor miniszterelnök és Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) elnöke vasárnap a Karmelita kolostorban tárgyaltak egymással; a brit sportvezető a vizes világbajnokságra érkezett Budapestre, de tájékozódott a jövő évi budapesti atlétikai világbajnokság előkészületeiről is – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.

2023. augusztus 19. és 27. között Budapest lesz a házigazdája a világ harmadik legnagyobb sporteseményének, az atlétikai világbajnokságnak. Magyarország történetének legnagyobb sportrendezvényéről van szó, amelyre több mint 200 ország atlétái érkeznek, és amelynek a hírei több mint egymilliárd emberhez jutnak majd el – mondta a sajtófőnök.
    Orbán Viktor és Sebastian Coe elégedetten nyilatkoztak a szervezésről, megállapították, hogy minden a terv szerint halad.
    Az IAAF elnöke ezen a tárgyaláson is kiemelte: nagyon jó csapat dolgozik azon, hogy fantasztikus világbajnokságot láthasson a közönség. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!