Augusztus 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Érzékeny munkás

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 949,660 forint, még hiányzik 2,050,340 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Alig hiszem, hogy létezik viccesebb párt Magyarországon, mint a Magyar Munkáspárt. Thürmer Gyuláról egész könyvet lehetne írni, ha érdemes lenne. De nem az. Nem tudom, kinek az érzékenységét sérti, ha amerikai katonák járőröznek akárhol, mert az én érzékenységemet már az is sérti, ha magyar katonák járőröznek. Az pedig tényleg a párt problémája, hogy visszavágynak a Szovjetunió langymeleg ölébe, de ezt nem kellene reklámozni. Közlemények helyett küldhetnének virágot Putyinnak, lehetne hozzá mellékelni azt a feledhetetlen pillanatot, amikor a napokban Thürmer Gyula fejére borult az orosz zászlókból összeállított kompozíció, miközben éppen az ukránokat szidta. Az legalább mókás volt.

Magyarországon amerikai katona ne járőrözzön!

A Magyar Munkáspárt a leghatározottabban tiltakozik a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség azon döntése ellen, hogy június 13-15. között magyar és az amerikai katonák közös járőrtevékenységeket hajtanak végre Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Sem az ukrajnai háború, sem más esemény nem indokolja, hogy Magyarország területén idegen hadsereg katonái járőrözzenek. A döntés sérti sok magyar ember érzéseit. A Magyar Munkáspárt követeli a döntés azonnali visszavonását.

Budapest, 2022. június 16.

     Kiadó: Magyar Munkáspárt (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!