Szeptember 30,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Érkezik a Kánaán

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,016,490 forint, még hiányzik 983,510 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy tűnik, az egészségügyi dolgozóknál beköszöntött a Kánaán. Horváth Ildikó, az EMMI egészségügyért felelős államtitkára ugyanis közölte, hogy meg lehet nyugodni, minden egészségügyi szakdolgozó béremelést fog kapni. 2022-ig hét lépcsőben 2 és félszeresére nő a fizetésük a 2016-os bérekhez képest. Az, hogy ennek mennyi köze lesz a valósághoz, nehéz lenne kitalálni. Azonban ha az elmúlt időszak béremeléseit nézzük, akkor sok jóra nem érdemes számítani. Kicsit több mint egy évvel ezelőtt, 2017 decemberében ugyanis úgy kaptak 12%-os béremelést, hogy egy forinttal nem vihettek többet haza. Vagyis hazudtak.

Az egészségügyi szakdolgozók mindegyike részesülni fog béremelésben – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán kedden.  

Horváth Ildikó azt mondta, az egészségügyi szakdolgozók bére hét év alatt, 2022-ig hét lépcsőben 2 és félszeresére nő a 2016-os bérekhez képest.

Kiemelte: a 2018-as bérekhez viszonyítva 72 százalékos emelkedés lesz 2022-ig.Hozzátette: jelenleg is folyamatban van annak meghatározása, hogy melyik fizetési kategóriába tartozó szakdolgozó pontosan hány százalékos emelést kap. – MTI

Azt még nem tudni, hogy tudnak úgy 72%-os béremelést véghezvinni, hogy egyetlen forinttal se vigyen majd többet haza egy egészségügyi szakdolgozó, de ne féltsük a kormányt, sikerülni fog nekik. Kell a pénz ugyanis a felcsúti  várban történő etetésére és kell a pénz a külföldi országok stadionjainak és templomainak felújításához is. A kormányt sem az egészségügyi szakdolgozók, sem a postások, sem pedig a tűzoltók nem érdeklik egy pillanatig sem. Egy dolog fontos ennek a kormánynak, Orbán Viktor és haveri körének hihetetlen mértékű meggazdagodása, semmi más.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!