Június 17,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Építsünk gyárakat Ghánába is

Ghánában nagy valószínűséggel hat magyar gyár fog felépülni a közeljövőben, erről Magyarország ghánai nagykövete, Szabó András nyilatkozott a myjoyonline magazinnak, amit a napi.hu vett észre. Sajnos sok információ még nem látott napvilágot, azonban úgy tűnik, néhány hazai cég lehetőséget lát abban, hogy Ghána felé terjeszkedjen.

a magyar kormány érdeklődést mutat a ghánai egy körzet egy gyár program iránt, hogy feltárja a befektetési lehetőségeket.

Ha pedig a magyar kormány lehetőséget lát valamiben, azt azonnal ki kell aknázni, mese nincs. Itthon amúgy sincsenek már munkanélküliek, így gyárakat építeni is teljesen felesleges. Orbán Viktor legalább annak örülhet, hogy Ghána többségében keresztény, így megvédhetik őket a vallásüldözéstől.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS