Február 27,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ennyi még egy baromfiudvar működtetéséhez is kevés, nemhogy egy ország vezetéséhez

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,001,188 forint, még hiányzik 1,998,812 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! A tavasz még nem, csak Putyin érkezett meg egyelőre. Baromira fontos figura lehet, ha egy fővárost forgatnak fel a kedvéért és sokszázezer ember napját lehetetlenítik el. Talán célszerű lenne építeni a reptér mellé egy másik várat őfőméltóságának (természetesen a megfelelő terasszal), ahol fogadhatná a cárt és egyéb diktátorokat úgy, hogy közben nem babrál ki mindenkivel. Igaz, ezeket a hatalommániás majmokat nemhogy nem érdekli mások kínja, de még élvezik is, hogy miattuk mások szívnak.

Budapesten demonstrációk voltak Putyin érkezésének örömére. A fideszes propagandagépezet már régebben zárlatos lett, így most annyira vicces sajtóközleményt potyogtatott ki magából, hogy ide kell csináljam magam alá, hátha nem mindenki olvasgatja rutinszerűen az MTI-t:

Fidesz: Elképesztő az ellenzék képmutatása – Reagálás a Putyin-látogatásról szóló ellenzéki nyilatkozatokra és akciókra

Elképesztő az ellenzék képmutatása. Az a Gyurcsány putyinozik, aki kormányfőként a villájába hívta, folyton barátjának nevezte és ölelgette az orosz elnököt. Azok a szocialisták emlegetnek orosz befolyást, akik fél évszázadon át voltak a szovjet diktatúra helytartói és a kommunista párt jogutódjai. Azok molinózgatnak és emlegetnek Európát, akik Európa tönkretételén, bevándorlókontinenssé tételén dolgoznak. Oroszország kulcsfontosságú a magyar lakosság gázellátása és a magyar vállalkozások exportlehetősége szempontjából. Az orosz elnök csak az idén már fél Európa vezetőivel találkozott.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz (MTI-OS)

Miután a Szalonnát valószínűleg nem a PS vagy a nyolcaska törzsgárdája olvassa, nem látom értelmét, hogy részletesen elmagyarázzam, mitől nagyon mókás ez a közlemény, mert magától is érti mindenki. Azt azonban megjegyzem, ha mindössze ennyi maradt fideszékben, akkor nyugodtan kezdhetnek csomagolni. Ennyi még egy baromfiudvar működtetéséhez is kevés, nemhogy egy ország vezetéséhez.

Ha már itt volt Putyin, őfelcsútisága el is sírta neki szíve bánatát. Budapest szép város, de:

éppen most vesztettük el az önkormányzati választáson. (HVG)

Kérdés: kik veszítették el? Budapest valaki(k) tulajdona? Mármint az ország és a főváros lakóin kívül. Ha elvesztették (Orbán és valakik), akkor mostantól nem Magyarország fővárosa? Elviszi az, aki megnyerte? Netán Gorcsev Iván nyerte meg, a fizikai Nobel-díj mellé, makaón? Elképesztő egy figura minden fideszesek ura. Én nem hiszem, hogy tisztában van a valósággal vagy azzal, hogy ő kicsoda és mi a dolga.

Miközben Orbán Putyinozik, a fideszes parlament veszettül dolgozik. Tegnap például leszavazták a női higiéniai termékek áfamentessé tételét és azt sem óhajtják megvizsgálni, hogy a szegénységben élő nőknek hogyan lehetne olcsóbban, szükség esetén térítésmentesen eljuttatni az alapvető termékeket. Nem biztos, hogy mindenki belegondol (főként, ha nem nő az illető), hogy mit jelent a női léttel járó havi ciklus. Ezt nem kéri senki, csak úgy van. Az emberi lét minimuma lenne, hogy lehessen valahogyan kezelni a helyzetet, megfelelő higieniai eszközökhöz juttatni azokat, akik nem tudják azt megfizetni. Ahogy eddig sem volt fontos a társadalom perifériájára szorultak problémája, most sem az. Ugyanezzel a lendülettel az állatvédelmi törvény szigorítása sem jutott át az ingerküszöbön. Igaz, a meglévő törvényt sem nagyon alkalmazzák a bíróságok, miért is kellene módosítani? Ezután is vidáman az autó után lehet kötni és halálra vonszolni a kutyát, élve meg lehet nyúzni a macskát, legfeljebb egy felfüggesztett ejnyebejnye jár érte.

Átfogó vizsgálat megindítását kezdeményezte a Momentumot, a Gyurcsány vezette Demokratikus Koalíciót és a Szabó Tímea fémjelezte Párbeszédet érintően Orbán Viktor miniszterelnöknek írt közérdekű bejelentésében Tényi István. Szerinte ugyanis a sajtóban megjelent információk felvetik annak a gyanúját, hogy illegális szervezetek próbálnak beavatkozni Magyarország pénzügyi, gazdasági és politikai rendszerébe.

Ezt a PestiSrácok lelkendezte el. Tényi levelét is mellékelték, amelyben a PestiSrácok cikkeire hivatkozik, mint hiteles forrásra. Nohát. Abban nem vagyok biztos, hogy személyesen Orbán Viktornál kell kezdeményezni az ilyen vizsgálatot, miután elméletben a nemzetbiztonsági szolgálat független a hatalomtól. Mármint más országokban. Magyarországon más a helyzet. Arra azért felhívnám Tényi István szerteágazó figyelmét – megtehetném akár személyesen is, mivel a PestiSrácok leközölte a pontos lakcímét is -, hogy a jelenlegi magyar miniszterelnök soha nem ment át nemzetbiztonsági vizsgálaton. Az az ember, aki négyszemközt csacsog és köt az egész országot érintő alkukat Putyinnal és Erdogannal, soha nem lett átvilágítva. Így egy olyan ember dönt Magyarország jelenéről és jövőjéről, akiről nem tudjuk, hogy esetleg zsarolható-e, rendelkezik-e titkos külföldi bankszámlákkal, a családtagjai érintettek-e külföldi ügyletekben, kötött-e olyan háttéralkut valamelyik külföldi ország vezetőivel vagy gazdasági szereplőivel, ami neki személyes hasznot jelent, Magyarország számára azonban káros és veszélyes.

Azt látom, hogy a PS olvasók a boldogságtól remegve csuknák börtönbe Szabó Tímeát és mindenki mást, aki nem hajol földig Orbán Viktor (térben) kiterjedt személye előtt, ide értve Timmermanst, Sargentinit és Junckert, valamint a független újságírókat is. Ezeknek mind börtönben a helyük (a szekta szerint), mert hazaárulók. Ezt látva élnék a javaslattal: nem csak Orbán Viktor és rokonsága nemzetbiztonsági átvilágítása lenne végtelenül fontos az ország érdekében, hanem valamiféle teszt is, ahol egy minimális IQ alatt megvonnák a szavazati jogot azoktól, akik hülyébbek, mint egy pár gumicsizma.

Kellemes ébredezést, mi hamarosan jövünk az első beszólással.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!