November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Én nem kérek belőle

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Esküszöm, magam sem mondhattam volna szebben. Az alaptörvény tényleg nem az alkotmányozás pillanatában megszületett dokumentum, mertmivel sem az embereket, sem a parlamentben lévő, nem kormánypárti képviselőket – akik a nem fideszes szavazókat képviselik – nem kérdezték meg az égvilágon semmiről. A kormánypárt kitalálta, Szájer József megírta, a kormánypárti többség megszavazta. Aztán kész. A fideszes parlamenti kétharmad az ország lakóinak a felét sem képviseli, de attól még pont feljogosítva érezték magukat arra, hogy egy társadalmi szerződést – az alkotmány ugyanis alapvetően az – kedvük szerint átírjanak, majd érdekük szerint akárhányszor módosítsanak.

Az alaptörvény egyetlen dolgot fog össze: a NER-t. Szerintem az ország legalább fele nem talál semmi ünneplésre méltót abban az irományban, ünnepelje csak bátran a Fidesz. Ők csinálták, őket szolgálja, az övék. Én nem kérek belőle.

Az alaptörvény nem pusztán egy, az alkotmányozás pillanatában megszületett dokumentum, hanem olyan charta, amely szövetséget hoz létre, összefogja a múltat a jövővel és egységbe fogja “ezeréves államiságunk történetét” – hangoztatta az igazságügyi miniszter az alaptörvényről rendezett nemzetközi konferencián, Budapesten kedden.

 Varga Judit a fórum címére utalva – Magyarország Alaptörvénye 10 éves – gyökerek, értékek és szuverenitás – hangsúlyozta: ezek azok az igazodási pontok, amelyek napjaink globalista világában megkérdőjeleződnek. Ezért is fontos, hogy időről időre “számot vessünk és emlékeztessük magunkat arra, hogy honnan jöttünk, egyben meghatározzuk azt is, hova kívánunk tartani” – mondta, hozzáfűzve: “tudatában kell lennünk, kik vagyunk” és mi az, amit szükséges átörökíteni a következő generációknak. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!