Szeptember 23,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Én meg most vettem észre, hogy tizenhatéves szűzlány vagyok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,297,765 forint, még hiányzik 1,702,235 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Minden jó elmúlik egyszer. Robi helyett én vagyok a kukorékolási felelős, ezzel bizonyítottam is az állításomat. Kovács Zoltán, nemzetközi beszólófenomén most a finneknek ment neki a maga bugris-fideszes módján. Mert ott szerinte nincs jogállam és sajtószabadság, de még alkotmánybíróságuk sincs, ami – Kovács szerint – arra hivatott, hogy kontrollálja a jogalkotókat. Hát esküszöm, sírva röhögök azóta is. Vidám hely ez a magyar alkotmánybírósággal, Pintér Sándor olajszőke fejével, Polt Péterrel, Handó Tündével, Matolcsy Györggyel és az összes szájbatekert fideszes seggnyalóval. Meg a disznószerelő médiabirodalmával.

Állítólag a felcsúti csodacsatár idén nem Horvátországban sütteti a hasát, hanem Szentpéterváron nyaralászik. Magánemberként van ő ott, ezért senkinek semmi köze hozzá. Arról meg ki a franc tehet, hogy Putyin is pont akkor volt pont ott? Senkise. Magánemberként hazafapadosozott Olaszországból (amilyen szerencséje van, talán pont keresztülesett Salvinin, aki éppen ott fagyizott, ahol a mi harci kakasunk is) és már tűzött is Oroszországba, hogy véletlenül éppen ott legyen, ahol Putyin haverja. A véletlenek csodás összjátéka. Én meg most vettem észre, hogy tizenhatéves szűzlány vagyok. Nini!

Kovács Zotya fenheti a tollát, mert Spanyolországban éppen baloldali koalíció formálódik. Mármint kormányon, nem ellenzékben. Már eddig sem szélsőjobb volt, utálta is őket a Fidesz apraja és nagyja, de azt remélték, úgyis megbuknak mindjárt. Aztán meg nem. Szóval lehet hőbörögni nagy erőkkel. Igaz, ez a spanyolokat rohadtul nem hozza lázba, nade a szekta élvezni fogja.

Magyarország rendezi a 2027-es vizes világbajnokságot. Vagyis a NER. A gatyánk is rá fog menni erre, már ha még akkor is ez a bűnbanda lopja a közpénzt teljes erőből. Jó lenne, ha az addigra sportosra fogyott főgeci már a börtönválogatottban rúgná a bőrt, a többivel együtt.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap aláírta a nemzeti régiókról szóló európai polgári kezdeményezést, amelynek célja, hogy a gazdasági lemaradás megszüntetését szolgáló uniós kohéziós források elosztásánál a nemzeti regionális jellegzetességek szempontjaira is legyenek tekintettel. (MTI)

Jólvanakkor. Magyarországon mit kell majd figyelembe venni? Hogy lopós gazemberek dagadnak az uniós forrásokon? Szerintem tudják maguktól is. Azért akarják feltételekhez kötni a források folyósítását.

Franciaország és Németország nem diktálhatja az európai migrációs politikát – szögezte le Matteo Salvini olasz belügyminiszter a francia kollegájának, Cristophe Castanernek írt levelében, és azt is megüzente vasárnap a közösségi médiában, hogy Olaszország nem lesz Brüsszel, Párizs és Berlin menekülttábora.

Olaszország azt akarja, hogy tisztelettel tekintsenek rá. (MTI) 

Ezt nem Kovács Zoltán üzente, hanem az olasz haver. Aki szintén a közösségi médiában kommunikál, a fene tudja,milyen okból. Arról sajnos nem tett említést, hogy mi a helyzet a nyomozással. Ami arról szól, hogy Putyin mennyivel pénzelte Salvini nemzetmentését. Persze lehet, hogy csak mi nem ismerjük a fejleményeket, Salvini, Orbán és Putyin már igen. Lehet, hogy a mi kis zugügyvédünk jelenleg hírvivőként cirkulál Putyin és Salvini között, azért magánutazgat? Szép karrier.

Közben mi itt szerkesztőségileg megállapítottuk, hogy a helyzet reménytelen. Heller Ágnes halála arra sarkallta a nyolcaska Aristo nevű legalját, hogy írjon egy okádós-köpködős förtelmet, amit ő nekrológnak nevezett el. Ebben elmeséli, mennyire utálja ő a filozófust, aki teljesen tehetségtelen, ostoba és hazug volt. Mondja ezt egy fősenki, akiről nem halála után, de már életében sem jut eszébe senkinek egy megjegyzésre érdemes gondolat sem. Olyan valakiről mondja, akire emlékezni fognak, akit életében és halálában is nemzetközi tisztelet övez. Ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen ezek ilyenek. Amikor meghalt Lovas István – aki szintén csak egy szűk körben volt világhírű, mint Aristo -, napokig a teljes propagandamédia abból élt, hogy micsoda mocskok a libsik, mert a halottat sem tisztelik. Komplett cikkeket fabrikátak a kommentekből. Én most nem fogom iderakni a szektások mocskolódásait a nekrológnak csúfolt förmedvény alól. Heller Ágnes miatti tiszteletből, nem másért.

A végére egy kis nemzetközi színest hoztam. Donald Trump, aki tudomásom szerint jelenleg az Egyesült Államok elnöke, Kovács Zoltánhoz hasonlóan a Twitteren politizál. Üzenget más politikusoknak. Például London polgármesterének és úgy általában a briteknek. A nagytudású Trump közölte a londoniakkal, hogy ameddig Sadiq Khan a polgármester, nem lesznek biztonságosak az utcák, mert Khan alkalmatlan. A nyolcaska pedig tapsikolva örvend a dolognak, mert lámcsak, micsoda bölcs és bátor ember Trump, hogy ilyen jól megmondta! Tehát a nemzeti szuverenitást a mellszőrzetére tűző nemzeti propagandaportál annak tapsikol, hogy egy birodalom vezetője, egy másik kontinens országának politikusa beleugat egy európai nemzetállam belügyeibe. Hát nem ez ellen harcol a mi kőkeresztény, drága szélsőjobbos kormánypártunk? Vagy az csak szelektíven igaz, hogy senki ne pofázzon bele más országok dolgába? Azért őszintén érdekelne a propagandisták mondanivalója, ha mondjuk Trump azt irkálná a csipogójára, hogy Tarlós István egy osotba és alkalmatlan lótetű, akit azonnal le kell váltani. Vajon akkor is ünnepelnék, vagypedig mélységesen fel lennének háborodva?

Attól tartok, ezt soha nem fogjuk megtudni. Abban sem vagyok biztos, hogy Trump tudja, mi Magyarország fővárosa – de még abban sem, hogy a térképen megtalálná az országot -, azt pláne nem tudja, hogy ki a főpolgármester.

Elég is ennyi hétindítónak. Kellemes ébredezést. Mi hamarosan jövünk vissza az első beszólással.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!