Január 19,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Embertelenségi bajnokság

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 938,299 forint, még hiányzik 2,061,701 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tartsa fel a kezét, aki sejdejól aludt, és most kipihenten, frissen és hatalmas-nemes tettekre készen néz szembe a hét utolsó napjával, ami munkaszüneti a szerencséseknek, aki nem én vagyok! 🙂 Jó reggelt kívánok, én is aludtam vagy 3 órát, köszönöm az elviselhetetlen dögmelegnek, hogy nem hagyott békén. Ez azért jó, mert ma mindenki saját felelősségére közelítsen hozzám. Na, de hol is tartottam, amikor legutóbb elveszítettem a fonalat? Végül is teljesen mindegy, a magyar közéleti mocsárban (nevezzük NER-nek) egyszerűen nem lehet elveszíteni a fonalat.

Azt például elég viccesnek találom ebben az egyáltalán nem vicces nagy egészben, hogy a visszafoglalt HírTv-nél az elvtársak nem állnak a helyzet magaslatán. Olybá tűnik: az, hogy percek alatt lemészárolták a csatornát, nem járt együtt azzal, hogy a profizmus lerúgja a csillagos eget. Tegnap például a rengeteg közérdektelen baromság között és mellett sikerült megismételni a Riasztás című műsor májusi best of adását. Ezért aztán nem csupán a magyar egészségügyi ellátórendszer elégtelenségeiről, az iskolarendszerben dúló erőszakról, de a legokosabb Lajos csengeri kalandjairól is értesülhettek a polgári szavazótáborhoz tartozó nézők. Kicsit jobban oda kellene figyelni, nehogy a nagy fennforgásban azzal kelljen szembesülniük ezeknek a jótékony sötétségben tartott embereknek, hogy például hőn szeretett miniszterelnökük veje és egyéb csatolmányai korrupciós ügyekben érintettek, vagy hogy ameddig ők naponta ökölbe szorulnak a végtelenített sorosozás, migránsozás, buzizás, balliberálisozás árnyékában, az ország egy Mészáros nevű felcsúti illetőségű gázszerelő nevére került. Aztán nehogy a végén a Szikszai nevű ember is megüsse a bokáját, láttunk már ilyet a polgári-nemzeti oldalon, ahol jódolgukban egymás torkának estek az atyafiak.

A fideszes médiabirodalom HírTv-n kívüli bugyraiban a megbízott alattvalók közben vadabbnál ocsmányabb irományokban törölgetik a lábukat a csatorna szélnek eresztett arcaiba. Kálmán Olgától Csintalan Sándorig. Lehet, hogy a kollégák már meséltek erről, de nálam megint a Füssy Angéla nevű nemtudommineknevezzem vezeti az embertelenségi bajnokságot. Mert végső soron semmi másról nem szól ez az egész, mint arról, hogy ki tud nagyobb görény lenni a pártállam seggéből kilógva, midőn földön fekvő emberekbe kell belerúgni. A művésznő alkotásából idézek, amely Koldulnak, siránkoznak és szitkozódnak a műsor nélkül maradt exhírtévések címmel fut az egyik szolgaportálon. Hogy azt mondja:

Méltósággal még továbbállni sem képesek az elmúlt években a Hír TV-t bitorló balliberális műsorvezetők, képernyős megmondóemberek. Sorsukért, ami valljuk be, előre borítékolható volt, még csak véletlenül sem a volt kenyéradójukat hibáztatják, aki miután nem hozta az általa remélt jobbikos politikai sikereket, úgy dobta odébb médiabirodalmát és az addig bosszúhadjáratához pitiző kollégákat, mint más a használt zoknit. Az elmúlt időszak egyik legordenárébb műsorának, a Szabadfogásnak szereplői más felület híján a közösségi médiában siránkoznak. A legmesszebb Konok Péter ment, aki elismerte, hogy minden bevétele a Hír TV-től származott, így ezután internetre sem tud előfizetni. A szakállas libsi most konkrétan azt várja, hogy Simicska helyett ezután a köz tartsa el. Konkrétan koldulni kezdett.

Ugye, jobb lesz, ha megkímélek mindenkit a kommentártól és nem fejtem ki bővebben, mit gondolok az ilyen emberi selejtekről, akik a méltóság szót egyáltalán a szájukra veszik? Szerintem feltétlenül.

Ha gyengülne a határvédelem, újra több ezer migráns jönne Magyarország felé. Ezzel a címmel készített veretes interjút egy másik propagandaoldal Benkő Tibor honvédelmi miniszterrel. Semmi extra, a szokásos önellentmondásos, féligazságokra épülő vernyogás, hogy milyen fasza a nemzeti határkerítés, mer’ azér nem jönnek a migránsok, de nem lehet hátradőlni, tovább kell harcolni, mert harc nélkül szart nem ér a magyar. Jó. A minden alapot nélkülöző riogatáshoz képest (igaz, hogy Benkő a több ezer helyett mondhatott volna több milliót, és akkor sem történik semmi, Orbán is remekül tolja az ilyen hazugságokat, semmi következmény) az ENSZ adatai kicsit mást mutatnak. Tavalyhoz képest 80%-kal csökkent az Európába érkező menekültek száma, miközben a menedékkérelmek száma már 2016-ról 2017-re is feleződött. Ennek dacára a Soros zsebében tenyésző, Európát és külön Magyarországot menekültekkel elárasztani akaró Európai Bizottság a korábbi 5,6 milliárd euróról 18,8 milliárd euróra növelné a határvédelemre fordított összeget a 2021-2027 közötti hétéves költségvetési ciklusban. Tehát Soros katonái úgy kívánják megháromszorozni a határőrizetre fordítandó pénzösszeget, hogy 2015 októberéhez képest 95 százalékkal csökkent az illegális belépések száma az EU területére. Most szólok: ezt is meg kell magyarázni majd a híveknek. Hogy ez miért nem jó nekünk, mimagyaroknak. Hogy ebbe miért kell belekötni, miért kell epét hányni Brüsszel fejére, és ebből a fejleményből hogyan kell azt kihozni, hogy valójában ez azt jelenti, hogy mindmeghalunk, ha nem a Fidesz marad kormányon 2083-ig. Jó szórakozást, elvtársak!

Erről jut eszembe Tállai András divatdiktátor és szalagnyeszetelési szaktekintély (mellékállásban adópolitikai államtitkár), akinek ráfért az arcára ama öblös-veretes hazugság, miszerint a fideszes holdudvarnak (Rogán offshore-haverjainak) bizonyíthatóan sokmilliárdos hasznot, a magyar adófizetőknek bizonyíthatóan sokmilliárdos kárt okozó letelepedési kötvényes gazemberség tette lehetővé az IMF-hitel visszafizetését, amit a tudjukkik vettek fel. Ezt onnan lehet tudni, hogy Varju László, írásbeli kérdéssel fordult Varga Mihály közepes képességű könyvelőhöz és miniszterhez (aki pont nem ért rá hülyeségekkel foglalkozni), hogy megtudja, miből akarja kifizetni az elmúlt években betelepített bevándorlók kötvényhozamait az Orbán-kormány. A DK alelnöke szerint ugyanis a letelepedési kötvényes bevándorlóknak kifizetendő kötvényhozamból kiegyenlíthető lenne például a kórházak adósságállománya. Ehhez képest Rogán és kompániája megkárosította a magyar adófizetőket, és fejenként 9 millió forintot (összesen 35 milliárd forint) csengetnek ki ezeknek a baráti gazdasági bevándorlóknak. Már sokszor mondtam: a rinocérosz szégyenében összetépi az összes diplomáját, látva, hogy ezeknek a korrupt, erkölcstelen, hazug embereknek milyen vastag bőr borítja az ábrázatát.

Remélem, közben valaki szólt a jól megérdemelt nyári szabadságát töltő elvetélt futballistának, hogy a felcsúti illetőségű Puskás Akadémia megint bebizonyította, hogy minden közpénzfillér jó helyre ment, amit beléjük invesztáltak/lenyúltak. Szóval az történt – ha még nem hallottad volna, Viktor -, hogy a magyar labdarúgó-bajnokságnak nevezett izé harmadik fordulójának nyitómeccsét Felcsúton játszották, a hazai csapat pedig 2-1-re alulmaradt az MTK-val szemben. Tudom, ti akkor is nyertek, ha pofára estek, de a kamionokban mérhető, titkos úton eltüntetett tao-támogatásokat figyelembe véve, ez több mint ciki.

Majdnem annyira, mint ez itt: nem elég, hogy a világszínvonalú magyar egészségügyben az a módi, hogy a betegeknek kell a pelenkától a toalettpapírig mindenről gondoskodniuk, ha jót akarnak maguknak, immár a vécépapír-automata is kiürült, ahol 200 forintért lehetett beszerezni egy tekercs budipapírt. Nem ügy, csak mondom.

Voltak persze egyéb apróságok is, és lesznek is minden bizonnyal, de hosszú még a nap, pláne 3 óra alvás után, úgyhogy átmenetileg visszavonulok, vigyázzanak a hőséggel (Tarlós is megmondta hogy nem bírná el a metró a légkondit, ehhez tartsuk tehát magunkat, meg a 32 fokhoz) és az álhírekkel! Később folytatjuk!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!