Május 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Emberi minőség

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,080,262 forint, még hiányzik 1,919,738 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Meg szépet is, akkor is, ha Benedikty kolléga megkövez érte. A pedagógusok sztrájkolnának, de úgy fest, nem fognak tudni. Nincs senki, aki méltóztatna megállapodni velük az elégséges szolgáltatásról, márpedig ők nem fognak vadsztrájkba. Akkor majd halasztanak. Jól van akkor. Ez már a szakszervezetek erejét mutatja, tessék mondani? Mármint az, hogy pereskedniük kell azért, hogy sztrájkolhassanak. Talán kellene írni egy könyörgő levelet Kásler miniszter úrnak, esetleg Orbán Viktor kegyelmes úrnak, hogy lenne olyan kedves és megengedné, hogy hadd sztrájkoljanak már.Mondjuk vasárnap déltől négyig, akkor senkit nem zavarnának vele.

A tegnap jóreggeltben mi is megemlékeztünk Kövér László legfrissebb agymenéséről. Konkrétan ezt mondta, az MTI közleménye szerint:

A politikus hangoztatta, hogy az emberek Európa-szerte a bevándorlást és a terrorveszélyt tartják a legfontosabb kérdésnek, de a “főáramú, Brüsszelt is uraló” politikusok óriási erőfeszítéseket tesznek azért, hogy ehelyett a jogállamiság, “a kelet-európai országok hálátlansága” vagy a klímaváltozás legyen a választás tétje.
    Mint mondta, egy friss felmérés szerint Németországban az emberek 31 százaléka a bevándorlást tartja a legfontosabb kérdésnek, de 32 százalék már a klímaváltozást, ami a “+független és pártatlan+ média agymosó hatása” miatt van. (MTI)

Ehhez képest a Tordai Bencének sikerült elkapnia pár arrogáns, pofátlan, pökhendi, útszéli mondat erejéig a Fidesz élő lelkiismeretét. Nem, nem Tordai Bence volt útszéli. Kövér László volt az, de olyan szinten, hogy még most is lever a víz mérgemben. Tessék megnézni a videót! Garantálom, nem lesz szükség a reggeli kávéra.

Az önök újságírói nem dolgoznak… másodkézből dolgoznak. Mondja ezt az az ember, aki vért hugyozva küzd azért a gazdájával egyetemben, hogy sehogy ne is dolgozhassanak az újságírók, kizárólag a G. Fodortól Bayerig ívelő szolgahad óbégathasson az ország négy sarkból. Nem véletlen, hogy újságíró a közelébe sem mehet országunk dicső vezetőinek, egy képviselőt mégsem üthet le a gorilla, ezért Tordai tudott a közelébe férkőzni ennek a… A számonkért szöveget nem az origós Manyika néni tette közkinccsé, hanem az MTI hivatalos hírei között szerepelt. Most áttúrtam, nincs helyreigazítás. Hát akkor itt az ideje, hogy Kövér László pert indítson az MTI ellen. Amúgy is imádnak pereskedni, akkor tessék beperelni a távirati irodát is, amiért elferdítették Kövér László csodálatos mondatait. De sürgősen.

Hoppá, mégis kijött az MTI-ne egy módosítás este. Pontosabban nem javítás, hanem kiegészítés:

“Micsoda véletlen – mert ez már csak így megy -, hogy diákok, középiskolások itt is, ott is, amott is hirtelen tüntetéseket szerveztek, és azt követelték a politikusoktól, hogy védjék meg a Földünket” – mondta. Ugyanakkor hangsúlyozta, őt is foglalkoztatja a klímaváltozás, és aggódik gyermekei és leendői unokái jövőjéért. Tudja – tette hozzá – hogy óriásiak a problémák, és ebben nincs is vita. A házelnök szerint azon kellene dolgozni, hogy az Európai Unió olyan döntéseket hozzon, amelyekkel a klímaváltozás kérdésében elősegíti a megoldást. Ebben senki nem fog vitába bocsátkozni vele Európában – fűzte hozzá -, legkevésbé az emberek. Ellentétben a bevándorlás kérdésével – jegyezte meg. Mint mondta, ennek azért van hatása, mert egy friss felmérés szerint Németországban az emberek 31 százaléka a bevándorlást tartja a legfontosabb kérdésnek, de 32 százalék már a klímaváltozást. “Tehát, ha az ember minden nap találkozik a “nagyon differenciált, független, pártatlan és objektív” média agymosó hatásával, akkor természetesen egy idő után maga is másképp látja a világot, mint ahogy annak előtte” – mondta. (MTI)

Ja, így mindjárt más. Így már nem azt állítja a nemzeti házmester, hogy a diákok azért tüntetnek, mert az agymosó független média felhergelte őket. Ja, de. Pontosan ezt állítja most is. Annyi a különbség, hogy talán mégis fontos kérdés ez, de természetesen a Fidesz EP szereplése sokkal fontosabb.

És akkor ugyanazzal a lendülettel itt a következő bölcselet-kupac Kövér Lászlótól. Az Index írta meg azt az ámokfutást, amit Kövér a tegnapi zuglói fórumnak nevezett választási handabandában rendezett:

A pedofíliához hasonlította azt a követelést, hogy a homoszexuálisok házasodhassanak és gyereket fogadhassanak örökbe.

Erkölcsi értelemben, semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni.

Kövér szerint ez a hozzáállás sem jellemez minden homoszexuális embert, mert hiszen:

egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.

Tehát a pedofilok éppen olyan aljadékok, mint azok a homoszexuálisok, akik gyereket fogadnak, fogadnának örökbe. Ezt talán érdemes lenne elmondani Terry Blacknek is, hátha megint örömmel betrappolna a fideszes tévébe Vona Gábor, vagy bárki (mert azóta már nem Vona a Fidesz fő ellensége) fura szokásairól mesélgetni, lejáratásilag.

Egy homoszexuális pedig nem tartja magát egyenrangúnak Kövér Lászlóval, Kövér László szerint. Ezzel én a magam részéről egyet is tudok érteni. Az én szememben Alföldi Róbert vagy Kulka János véletlenül sem egy emberi minőséget képviselnek Kövér Lászlóval.

A kövérkésre sikeredett napindítót én most be is fejezem és teszek valami borogatást az agyamra. Hamarosan jelentkezünk az első beszólással.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!