December 3,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Előre a sötétség felé

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 94,129 forint, még hiányzik 2,905,871 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ma csak egy szép kis táblázatot hoztam. Színes, érthető, hívek is jól láthatják. Már amennyiben képesek és hajlandóak értelmezni a látottakat. Ha esetleg sikerül, már csak azt kellene átgondolniuk, hogy vajon miért zuhan az érettségizők száma (Soros és a migránsok ebben az esetben nem értelmezhető felelet) és azon kellene elgondolkodniuk, hogy hová vezet mindez. Nem hosszútávon, de már közép, sőt, rövidtávon is. Valamint azon kellene eltöprengeni, hogy egy olyan világban, ahol a tudás a legnagyobb érték, miért építi le egy ország kormánya az oktatást, amikor más országok minden létező erőforrást oda koncentrálnak. Köszi.

MTI

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!