Augusztus 7,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Éljenek meg a saját nyomoronc híveik befizetéseiből

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 401,634 forint, még hiányzik 2,598,366 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt, meg mindenfélét! Azt már nem mondom, hogy esőt, mert itt egy csepp sem bírt lemállani az égből, kezdtem feladni a reményt. Itt már csak az országos vírustörzs segíthet, vagy az sem, gondoltam kínomban. Ma hajnalban valahogy mégis esni kezdett. Nem sok és nem nagyon, de esett egy kevés. Talán a vírustörzs hatott oda.

Ha jól látom, Kövér László és Gulyás Gergely összeházasodtak. Ha mégsem, akkor éppen itt lenne az ideje neki. Kövér azt röfögte a szájával, hogy az ellenzék nem a magyar nemzet része, Gulyás Gergely (vagy a tahó fideszes propagandistákat utánozva Gerizzem, netán kitaláljak neki különféle mocskolódó neveket, ahogy a pártmédia teszi ezt például Karácsony Gergely nevével? Vagy az úgy pfúj lenne, mert csak nekik szabad?) pedig alányúlt Kövérnek és boldogan helyeselve lihegte: még visszafogott is volt a nádfedeles portás. Hát akkor szerintem szarjunk bele ebbe az egészbe. Az agyabuggyant portásba és az egész tolvaj bandába. Ha már nem lehetünk a nemzet részei, mert ez az izé úgy döntött, a másik izé (nem írok ide hasonlatot, mert tuti belegázolnék valamelyik állat-, vagy rovarfaj lelki világába) meg üdvözülten egyetértett, kurvára itt lenne az ideje elgondolkodni azon, hogy mi a büdös francnak fizetünk mi itt adót. Ha belegondolok, hogy ezek az önérzetes geciputtonyok abból élnek úri módon, hogy mi gürcölünk és fizetjük az adókat, az agyam eldurran. Eltartjuk az egész tetű bandát, hogy aztán ezek az élősködők szarjanak a fejünkre röhögve. Éljenek meg a saját nyomoronc híveik befizetéseiből, adományaiból, vagy amiből akarnak. Nekem már iszonyúan teli van a tököm azzal, hogy az én alkalmazottaim belém törölgetik a trágyaleves csizmájukat. Komolyan. Egyáltalán nem látom be, miért kellene ezt bárkinek is eltűrnie, főleg úgy tenni, mintha semmi különös nem történt volna, ez totál rendben lenne.

Szél Bernadett az ombudsmanhoz fordult a kórházi ágyfelszabadításként meghirdetett mészárlás ügyében. Kozma Ákos (így hívják a szavatos ombudsmant) azt ígérte, majd jó alaposan ki fogja vizsgálni. Ebben én is biztos vagyok. Amúgy Kozma 1998 és 2002 között az első Orbán-kormányban különféle kormányzati tisztségeket töltött be. Volt ő az igazságügyi tárcánál miniszteri kabinetfőnök, a Pénzügyminisztériumban főosztályvezető, a Belügyminisztériumban az EU integrációs hivatalának vezetője, 2001 és 2002 között pedig a közszolgálati ellenőrzési hivatalt vezette. Tavaly bármiféle egyeztetés, pláne konszenzus nélkül Áder János aláírófenomén és tragikus hős egyszerűen őt jelölte, a fideszes szavazógépezet lelkesen elfogadta, Áder pedig két horgászás között kinevezte. Na, ő fog most mindent kivizsgálni szépen, pláne objektíven és függetlenül. Úgy kell nekünk.

Tegnap a kormányinfón Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra kormányzatilag tájékoztatta az izgatott népet, mert Orbán Viktor több nappal ezelőtt, amikor különféle fecnikről valamiről beszélt, hogy mi lesz, még nem mondott részleteket, mert majd holnap. Na, holnap nem hogy részletek, szó sem volt a dologról. A csütörtöki kormányinfón aztán kiállt a két ügyeletese a nemzeti oldalnak, és elszavalták azoknak, akik részei lehetnek a nemzetnek, mert Kövér portás megengedi nekik, hogy igazából még nekik sincs fingjuk semmiről, de az 500 főt meghaladó rendezvények tilosak lesznek augusztusig. Annyit lehetett még tudni, hogy Budapesten maradnak a korlátozások, amúgy meg majd kijön a kormány(fő) rendelet, abból majd jól megtudjuk.

Éjszakának idején megjelent a rendelet. Nem csak Budapestre, és néhány környező településre érvényes továbbra is a kijárási korlátozás, hanem egész Pest megyére. És 500 fősnél nagyobb rendezvényt valóban tilos tartani, ahogy 500 fősnél kisebbet is, Alexandra asszony és Gulyás Gergely biztosan apránként akarták elmondani a rossz hírt.

A kormányzó úr Facebookjára valami csodálatosan gagyi propagandaanyag került fel (már megint) arról, hogy ő milyen remekül állja a sarat immár 50 napja. A videó fekete fehérben van, talán valaki azt mondta a csútinak, az slankít. Nem slankít. A legtöbb képkockán (nem néztem végig, de amit láttam) Orbán heroikusan ide megy, oda megy, pecsétel, aláír. Nagyon szép, majdnem meghatódtam. De aztán rá kellett jönnöm, hogy Kövér elvtárs kijelentésének és Gulyás elvtárs habzó helyeslésének fényében az én érdekemben nem heroikus a fidesznemzet vezére, mertmivel én biztosan nem vagyok fideszes, tehát nem tartozom a nemzethez. Annyi maradt, hogy a kis pasas az én pénzemből gurul ide-oda, az én pénzemből jönnek a repülők a semmire nem jó szar tesztekkel, az én pénzemből gyártották a propagandafilmet, miközben azt gondolják, hogy én rohadjak is meg, mint nemzettestidegen. Úgyhogy mégsem hatódtam meg végül.

Ámazonban ma van május elseje. Úgy döntöttünk mi itt karanténilag, hogy majálist rendezünk itthon. Van sör – még tavaly nyárról, majd megnézem a szavatosságát -, főzünk virslit is. Lufi ugyan nincs a háznál, de a gumikesztyűgyár az egyenlőség jegyében néhány 2-3, illetve 4 ujjú kesztyűt is elhelyezett a dobozban, ezeket fel fogjuk fújni, és fel-alá vonulunk a kertben, munkát és kenyeret követelve. Ha a sör már megbuggyant, a vonulás valószínűleg gyorsabb lesz a szokásosnál.

Ezt tervezzük mára. Remélem, a többi – nemzeten kívül rekedt – tettestársamnak is jól fog telni a napja. Ha vége az ünnepnek, talán elkezdhetnénk kitalálni, hogyan tudjuk végre boldoggá tenni Kövér Lászlót (ha Gulyás Gergelynek nem sikerül), és hogyan tudjuk megszabadítani a fideszmagyarsághoz tartozókat saját, gyűlölt társaságunktól és persze a pénzünktől. Ők is megérdemlik a nyugodt életet. Meg hát mi is.

Kellemes ébredezést! Hamarosan majd jól beszólunk.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!