November 26,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Elhagyjuk a Földet, és kolóniát alapítunk egy távoli galaxisban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,560,868 forint, még hiányzik 439,132 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Szerda, kukanap – pontosabban kukaeste lesz majd a nap végén, már ha nem akarunk vadhajnalban rohanni a kukásautó után az edénykénkkel – és az én feneketlen bölcsességeim napja vagyon. Mától Boris Johnson a brit miniszterelnök. Úgyhogy holnap Nagy-Britannia kilép az Európai Unióból. Vagy jövő héten. Vagy két hónap múlva. De karácsonyig feltétlenül. Valamelyik évben. Szóval semennyire nem tudható, mi fog történni. Angliában élő ismerősöm szerint – ezt az ottani pubok közönsége jobban tudja, mint harminc elemző együttvéve – Johnson lényegében Theresa May, csak szarabb a frizurája. A parlament éppen úgy el fogja gáncsolni a kilépési terveit, ha nagyon kekecel, megbuktatják a kormánnyal együtt. Akkor választást kell kiírni, az új kormány pedig akár úgy is dönthet, hogy megismétli a népszavazást. Tehát vagy kilépnek, vagy nem, vagy mostanában, vagy máskor, vagy soha. Majd kiderül. Vagy nem. Az biztos, hogy origóék – kivételesen nem Manyika néni, ezt a cikket névvel vállalta a költő – roppantul örülnek. Szijjártó Péter még futott is együtt Jonsonnal. Olyan betmenesen. Hosszú gatyára rövidgatyát húztak és még hó is volt. Izgis. Már alig várom, hogy Jurák Kata lerántsa róla. Mármint a leplet Johnsonról. Külföldön született, tehát külföldi ügynök! Tadam!

A propagandistáknak új agyrágóbogara született. A hosszas óbégatás után – jajistenem, átoperálnak férfivá, nővé, kötelező lesz buzinak lenni, a homoszexualitás cseppfertőzéssel, valamint ránézéssel is terjed – itt a váratlan fejlemény. A magukat zöldnek sminkelő liberálisok – akikről a hazaszerető propagandisták tudják, hogy valójában kommunisták és mint ilyenek, prolik is – el akarják venni a csülökpörköltöt. Vagy – tet, ezt soha nem tudom, hogy kell helyesen ragozni.

Naszóval. Arra megy ki az egész környezetvédelem, hogy ne lehessen húst enni. Ha a libsik győznek (nem tudni, hol és miben), mindenkinek legelni kell. Úgy elképzeltem azt a világot, amit a propgandista urak és urinák felvázoltak eddig. A jövő a következő módon fog kinézni: mindenkit abortálnak. A születés után, zsenge korban kötelezően elviszik a dedeket a Pride-ra, akik ettől melegek lesznek. Később, már serdülő korban a lányokat fiúvá, a fiúkat lánnyá operálják át. Közben százmilliárd migráns foglalja el az országot és mindenkit megerőszakolnak, majd felrobbantanak. Néha fordítva. Mindmeghalunk. Mindeközben Orbán Viktor és néhány hűséges harcostársa elbarikádozza magát a karmelita kolostorban és sűrű imádkozás közepette védik a vagyont hont. A pacalpörkölt eltűnik az életünkből (ennek első jele az lesz, amikor Németh Szilárd éhen hal), csoportosan fogunk legelészni a vadvirágos réten. Kilépünk az Európai Unióból, majd Európából, végül elhagyjuk a Földet, és kolóniát alapítunk egy távoli galaxisban. A kolónia építésével a Mészáros és Tiborcz Zrt.-t bízzuk meg, az űrruhákat Orbán Ráhel, Rogán Cecília és Sarka Kata tervezi, étkezésről az utazás ideje alatt Vajna Tímea gondoskodik. Így lesz valahogy.

Ungár Péter, az LMP képviselője pert indít az Emberi Erőforrások Minisztériuma ellen, miután többszöri kérésre sem kapta meg az otthonápolási díjra vonatkozó, általa igényelt adatokat. Konkrétan azt szerette volna tudni, hogy hányan igényelték, ebből hányat utasítottak vissza és hány visszaélést tártak fel. Az ellenzéki pártok és főleg az érintettek azt kérik a kormánytól, hogy emeljék meg az otthonápolási díj összegét 100 ezer forintra. A kormány nagy büszkén bevezette a GYOD-nak nevezett izét – ez bruttó 100 ezer forint -, ami kizárólag a gyereküket ápoló szülőknek jár és csak akkor, ha a gyerek teljesen magatehetetlen. Tehát sem enni, sem vécére menni nem tud önállóan. Miközben egy súlyosan autista, vagy egyéb fogyatékkal élő gyerek tud ugyan egyedül enni, de egy pillanatra sem lehet magára hagyni. Aki idős szüleit, tetvérét, házastársát gondozza, annak élből nem jár a GYOD, holott ugyanúgy nem tud dolgozni, mint aki a gyerekét gondozza. Tehát a kormány belőtt egy szűk réteget, azt is úgy, hogy lehetőleg sokan ne férjenek bele, és ezzel döngeti a mellét. A többieknek azért nem emelik, mert nincs rá pénz és amúgy is visszaélnének vele. Ungár Péter ezért érdeklődött, hogy hányan éltek vissza vele, de választ nem kapott. Most perel. Mi pedig elgondolkodhatunk azon, hogy erre nincs pénz a költségvetésben, de templomépítésre, más országok gazdaságának a fejlesztésére, Orbán Viktor szentté avatására és vizes vébére van. Még szerencse.

Elég ennyi így hirtelen, a többiről hamarosan.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!