Február 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ekkora halat fogtam az úszómedencémben

Nyugodjál meg szépen Petike, attól megnyugszol. Már tisztára összeborzolódott a séród idegességedben. Egyetlen illegális bevándorlót sem kell befogadni, ilyet senki nem kér. Menekültek menedékkérelmét kell elbírálni és aki megkapja a menekült státuszt, azt kell befogadni átmenetileg. A lengyel-magyar együttműködésnek mi köze van mihez? Ja, ketten maradtunk, mint két jó barát? Kínos. Azt azért nem árt tudnod – szólj a főnöködnek is -, hogy Putyin lábához már nem fognak követni a lengyel barátok, az biztos. Öt perc alatt elhajtanák a vérbe azt a kormányt, amelyik ezzel próbálkozna.

Amúgy elég romosan nézel ki. Jól szuperál az úszómedence a villában? Anyuéknak visszaadtad mér azt a néhány tízmilliót, amit kölcsön adtak, hogy meg tudd venni a harmadik ingatlant is? Pusszancs.

szijjarto

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS