Június 16,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egymásra találtak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,071,262 forint, még hiányzik 1,928,738 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha van valami csodálatos, akkor az feltétlenül ebbe a kategóriába tartozik, amikor egy miniszter szóba áll egy miniszterelnöki megbízottal. Tényleg. Jó sok időt és energiát igényelhetett a találkozó megszervezése.

Ha már érdekel valakit az ügyfelek véleménye, meg is ragadom az alkalmat és megérdeklődöm, hogy mi a jó franc abban a pláne, hogy úgy lehet ügyfélkapuhoz jutni – amin keresztül elektronikusan intézheti az ember az ügyeit -, hogy előtte sorszámot kell kérni, személyesen elmenni az irodába, fél napot várni, hogy regisztrálni lehessen? Igaz, akinek 2016 után adták ki a személyigazolványát, az elektronikus úton is regisztrálhat, de az engem nem vigasztal.

Egyébként tényleg gratulálok Nyitrai Zsoltnak és Gulyás Gergelynek, amiért ilyen embert próbáló időben is időt tudtak szakítani arra, hogy szóba álljanak egymással. Erről tényleg érdemes volt kiadni egy közleményt. Már izgalommal várom amikor az is nyilvánosságot kap, ha Jenő Alfonz, a Jenő és Alfonz Kft. ügyvezetője megkéri a titkárnőt, hogy főzzön már neki egy kávét.

A kiemelt társadalmi ügyekről egyeztetett Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott (Miniszterelnöki Kabinetiroda) és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

A miniszterelnöki megbízott és a miniszter kitért többek között a kormányablakok hálózatfejlesztésére, azok akadálymentesítésére, a különböző társadalmi csoportokat érintő szolgáltatóbarát ügyintézésre, és a lehető legszélesebb körű hozzáférés biztosítására, ezzel segítve az állampolgárok minél hatékonyabb és gyorsabb ügykezelését.

Ezen fejlesztési területeken az ügyfelek véleményére is nagy hangsúlyt fektetnek, ezért számítanak javaslataikra, észrevételeikre.

A két tárca a jövőben fokozottan együttműködik a társadalmi csoportok számára fontos ügyek képviseletében.

 Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!