Augusztus 13,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egy elégedett ember

Íme, az egyetlen dolog, amivel a köztársasági elnököt lázba lehet hozni és fel lehet vidítani.

Horgásznagykövetek találkozója és versenye a Matyi-éri víztározónál
Szöveg: Szeged, 2018. június 7. Áder János köztársasági elnök egy kifogott hallal a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz) horgásznagyköveteinek VI. találkozóján és horgászversenyén a Matyi-éri víztározónál, Szeged közelében 2018. június 7-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Egyszerűen fantasztikus! Szerencsére az nem izgatja fel Ádert, hogy Pintér Sándor minisztériuma nem hajlandó kiadni azokat az adatokat, melyekből kiderülhetne, hány lakcímváltozás történt az elmúlt két évben településenként. Ugyanis komoly jelek mutatnak arra, hogy a Fidesz billegő körzeteiben komoly népvándorlás volt, ezt bizonyítani, vagy kizárni az adatok ismeretében lehet. Pintérék nem adják, a TASZ-nak perelnie kell. Közben a választási csalás gyanúja a fél országot belengi, de nem baj. Ezer szerencse, hogy ez nem zavarja meg a horgászatot és korunk nagy természetvédője boldogan rángatja ki a szájpadlásába akasztott horoggal a képen látható élőlényt a vízből, hogy ott hosszas fuldoklást követően elpusztuljon végre.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!