November 26,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egy egész hűtőre való pezsgő

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,200,839 forint, még hiányzik 1,799,161 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Október van – sőt, már tegnap is az volt -, lassan itt az ősz, aztán a tél. Most úgy vannak a számok, hogy Orbán Viktor nyugdíjprémiumot és nyugdíjemelést oszt a két szorgos kezével. Lenne rá egy fogadásom, hogy még az önkormányzati választások előtt fogunk erről hallani olyan hetvenkétszer. Hellóröfi.

Fideszék annyira innovatívak, mint egy marék kukoricacsutka. Karácsony Gergely őszödi beszédét erőltetik nagy erőkkel – holott már tegnap sem érdekelt senkit – és Trócsányit nyalogatják, pedig az is uncsi már. A tegnapi legbárgyúbb próbálkozást idézem, aztán a magam részéről nem érdekel tovább az ügy:

Nincs szükség röntgenszemre, hogy átlásson ezen az ember: Trócsányit nem azért meszelték el – 12:9 arányban, politikai választóvonalak mentén –, mert ügyvédi irodája dolgozott a magyar kormánynak, hanem azért, mert Orbán Viktor embere, sőt volt igazságügy-miniszterként a kormány kulcsembere volt.

Ezt Szőcs László nyomta ki magából a Magyaridők Nemzeten. Gondolkodjunk, Béláim! Mennyi annak a valószínűsége, hogy az EP bármelyik bizottsága azt várta, hogy a magyar kormány olyan jelöltet küld az EP-be, aki nem Orbán Viktor embere? Meglepi lehetett a dolog? Nem hiszem. Sőt, merem állítani, hogy minden ország minden pártja a saját emberét küldi. Kivétel nélkül. Merthogy ez egészen pontosan így működik, erről szól az egész rendszer. Namost. A többi képviselő, akiket a Fidesz delegált, szintén Orbán emberei. Mégis csak Trócsányit meszelték el. A többit miért nem? Nyilván azért, mert nem volt összeférhetetlenség, itt meg volt. Be kellene már fejezni ezt a mártírkodást, mert rohadtul unalmas.

Nyolcaska is kotor, mint a hétszentség.

Megdöbbentő képsorokat rögzített egy bolti eladó egy nyugat-londoni Aldiban arról, ahogyan migrációs hátterű fiatalok poroltóval próbálnak betörni a szupermarket területére.

A cikk címe is sokatmondó:

Poroltókkal zúzták be az Aldi ajtaját, miután nem engedték be az agysebészeket

Van hozzá videó is. Érdemes megnézni:

Néhány dologra felhívnám a figyelmet. Az ajtót betörni szándékozók etnikai hovatartozása nem látható, a boltban tartózkodó, ott DOLGOZÓ embereké viszont igen. Annyi mindenképpen, hogy nem a nyolcaska és a hasonló pártlapok szívéhez közel álló bőrszínű emberek vannak BENT a boltban. Hogy KINT kik vannak, az nem derül ki a brit médiából. Csak a legalja szennyportálok emlékeztek meg az esetről, de sehol nem említik – a rendőrségi hírekben sem – a randalírozók etnikai hovatartozását. Annyit lehet tudni, hogy 13-15 éves kamaszok voltak. Összefoglalom: G. Fodor Gábor alkalmazottja egy olyan felvétellel akarja igazolni a bevándorlók veszélyességét, amely felvételen az látszik, hogy egy bolt egészen biztosan bevándorló hátterű dolgozóira rá akarja törni az ajtót néhány suhanc, akikről nem derül ki, kicsodák. Igazán ügyes.

Emlékszik még valaki Lázár Jánosra, aki mindenhez is értett? Mostanában inkább csak a vidéki élet örömei éltetik, azonban igen érdekes beszámoló jelent meg a hvg.hu-n.

Fürjes Balázs az együttműködés jegyében elvitte az összes uniós pénzt, nekünk vidékieknek pedig csak az üres vasúti sínek maradnak

További izgalmas kijelentések is vannak a cikkben, érdemes elolvasni. Ami miatt ide hoztam Lázárt, az inkább csak egy érzés. Mégpedig az az érzés, hogy a Lázár rezidencián már egy külön hűtőszekrény van beüzemelve, csurig pezsgővel. Ha nekem az az érzésem, hogy Orbán elkezdett szétesni, akkor Lázárnak mi lehet? Ő sokkal többet tud, mint akármelyikünk. Nem hinném, hogy élete hátralevő részét falujárással szeretné eltölteni. Fogunkmég róla hallani, szerintem hamarosan. Hogy ez nekünk jót jelent-e, az majd kiderül.

Egy kis nemzetközi kukucska. Donald Trump egészen sajátos megnyilvánulásai már a fideszmédiában is derültséget okoznak. Az Egyesült Államok elnöke hazaárulásért  börtönbe csukná azokat, akik törvényesen meg merik őt vádolni, most pedig puccsnak nevezi az alkotmányos vádemelési javaslatot. A magam részéről nem látok sok különbséget Orbán és Trump között. A két ország között már igen – nem csak méretben -, mert nálunk már nem léteznek azok az alkotmányos ellensúlyok, melyek alapján perbe lehet fogni a csútit, de olyan bátor emberek sincsenek, akik ezt meg mernék és meg is tudnák tenni. Nálunk majd máshogy kell megoldani, az nem lesz ennyire vicces és békés, de mindenki azzal főz, ami van otthon.

Jó ebredezést, hamarosan jövünk vissza, és beszólunk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!