November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egy, a választások előtt hirtelen bejelentett béremelés nyilván nem csak választási ígéret

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Novák Katalin szerint fontos szolgálat a szociális dolgozók által nap mint nap végzett munka, ezért is döntöttek úgy, hogy januártól 20 százalékkal megemelik a bérüket. Nyilván nem választási ígéretről van, dehogyis, a kormánynak fontosak a szociális dolgozók, azok, akik eddig éhbérért dolgoztak, és vélhetően ezután is azért fognak. Úgy viselkednek, mintha nem hagyták volna őket az út szélén akkor, amikor a legnagyobb szükségük lett volna a segítségre. Hülyére vesznek ezek lassan már mindenkit, csak azért, hogy szavazókat nyerjenek meg maguknak egy sorsdöntő választás előtt.

Fontos szolgálat a szociális dolgozók nap mint nap végzett munkája, ezért döntött úgy a kormány, hogy januártól 20 százalékkal megemeli a bérüket – hangsúlyozta a családokért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn Székesfehérváron, az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központban tett látogatásán.

Novák Katalin azt mondta: az ágazatban dolgozó szakemberek az elmúlt másfél évben rendkívüli módon helytálltak, ezt is szeretnék megköszönni a béremeléssel. Legyen szó idősgondozásról vagy gyermekvédelemről, olyan munkát végeznek, amellyel a családok egyben tartását, megerősítését, a családi problémák kezelését segítik – tette hozzá. Novák Katalin az Alba Bástya 800 milliós beruházással felújított épületéről szólva megjegyezte: jó látni, hogy Székesfehérváron nemcsak a gazdaság erősödik, hanem a bajbajutottakra, a segítségre szorulókra is gondolnak, hiszen “egy közösség akkor lehet igazán erős, ha minden tagjára odafigyelnek”.   (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!