Június 21,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ebből még baj lesz

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,249,571 forint, még hiányzik 1,750,429 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nagy felháborodás kerekedett abból, hogy Karácsony Gergely és Baranyi Krisztina átnevezett több utcát is a kormány által tervezett Fudan Egyetem környékén. A döntés jól láthatóan felzaklatta a Fideszt, amely jobb híján azzal vádolta meg őket, hogy nem tartották be a jogszabályokat. Szerintük ugyanis nem lehet csak úgy megváltoztatni különböző utcák nevét, pláne nem veszélyhelyzetben. Mondjuk azt nem tudom, a koronavírus milyen veszélyt jelent az utcanévtáblákra, de a Fidesz biztosan jobban tudja ezt is. Lássuk tehát a párt gyengécske közleményét.

Karácsony Gergely és Baranyi Krisztina a politikai showműsor helyett, inkább tartsa be a jogszabályokat! Baranyi Krisztina ugyanis nem nevezhet át közterületet Budapesten, ez kizárólag a Fővárosi Közgyűlés hatásköre. Karácsony Gergely pedig a veszélyhelyzetben a fővárosi képviselő-testület megkérdezése nélkül csak a legszükségesebb, halaszthatatlan ügyekben dönthet. Szerintünk a közterületek átnevezése nem ilyen.

Fidesz-KDNP fővárosi képviselőcsoport (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!