December 1,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Dollárnyúl az OTP kalapból

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,089,995 forint, még hiányzik 1,910,005 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A nemzeti bohózat folytatódik. A múltkor Karácsony Gergely még a Városházát akarta eladni, lett is belőle hónapokig tartó kampány, leleplezéssorozat, majd a lufi kipukkadt, és még csak a célját sem érte el. Most közeledünk az önkormányzati választásokhoz, valaki megint lelt valami jó kis nyulat a kalapban, azt igyekeznek oroszlánná pumpálni. Nekem pedig – merthogy köztudottan hazaáruló lipsi vagyok – az jutott az eszembe, hogy ideje lenne feljelentést tenni. Például az OTP ellen. Mert ha igaz amit állítanak, hogy gyanús volt nekik a befizetett pénz, akkor már átenni sem lett volna szabad, azonnal hívni kellett volna a rendőrséget. Ha lefotózták a pénzkötegeket, egyenként felírták a bankjegyek sorszámát és erről van hivatalos jegyzőkönyv bizonyítékokkal alátámasztva, akkor jó. Ha nincs, akkor ez is megér egy kiadós pert, bizonyítékok felmutatásával és egyebekkel, ahogy az jogállamban lenni szokott. Külön kiemelnék egy részletet Hollik István – bár a név nem számít, el fogja ezt még mondani sorban minden propagandista – meséjéből:

A bank szerint a bankjegyek valójában inkább csomagokban érkezhettek

Feltételes módban. A bank nem tudja, hogyan érkezett a pénz? A pénztáros megkopott emlékeire alapozzák a feljelentést? Érdekes. Vajon mi történt? Szép bankod van, kár lenne, ha történne vele valami? (link kommentben)

Karácsony Gergely továbbra is csak mellébeszél az adománygyűjtő láda ügyében – mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtökön.

    Hollik István az MTI-hez is eljuttatott, az esztergomi kihelyezett frakcióülésen felvett videónyilatkozatában szóvá tette, hogy az ellenzéki politikus az OTP feljelentésére sem reagált érdemben.
    Kifejtette: miközben a főpolgármester ragaszkodik a nyilvánvaló hazugságához, hogy mikroadományokból finanszírozta a kampányát, az OTP feljelentésében egészen konkrét állítások szerepelnek. A bank szerint a bankjegyek valójában inkább csomagokban érkezhettek, újak voltak, gyűrődésmentesek, több esetben egymás utáni sorszámúak és összetapadtak – közölte Hollik István.
    Az OTP eszerint arra jutott, hogy a csomag típusú elhelyezés fizikailag kizárja a szóban forgó ládákba történő pénzek belehelyezését – tette hozzá a fideszes politikus.
    Hollik István úgy fogalmazott: erre mondják, hogy sakk-matt. Maga a bank mondja, hogy Karácsonyék végig hazudtak a pénz valódi eredetéről, szó sincs adománygyűjtő ládáról és mikroadományokról.
    Kiemelte: a bank álláspontjából egy fontos következtetést is le lehet vonni. Azt eddig is tudni lehetett, hogy a pénzt Karácsony párttársa, Perjés Gábor fizette be az egyesület számlájára, és azt is tudni lehetett, hogy ez nem Perjés Gábor pénze. Most viszont már azt is tudják – folytatta- , hogy nem mikroadomány. Mivel készpénzről van szó, azt valakinek személyesen oda kellett adnia Karácsony Gergelyéknek, más eset egyszerűen nem lehetséges – mutatott rá, hozzátéve: a főpolgármesternek a korábbi állításával ellentétben tudnia kell, hogy honnan származik a pénz.
    “Úgyhogy kedves főpolgármester úr, a hazugságok és mellébeszélés helyett, legyen kedves, álljon elő a farbával, és mondja el végre, kitől származik a kötegelt euró” – mondta Hollik István. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!