Január 27,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Dobjunk össze egy vasalóra valót a puritán miniszterelnöknek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,840,123 forint, még hiányzik 1,159,877 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Brüsszel, 2018. március 23. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (középen) érkezik az EU állam- és kormányfői csúcstalálkozójának második napi ülésére Brüsszelben 2018. március 23-án. A kormányfő mellett balról Várhelyi Olivér nagykövet, a brüsszeli Állandó Képviselet vezetője, jobbról Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. (MTI)

 MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Tehát Orbán Viktor nem egy gyötrelmesen hosszú utazás után tántorog lefelé a gépről. A szállodából tart a vezetői csúcstalálkozóra. Rommá gyűrt ingben, harmonikázó gatyeszben, nyakkendő nélkül. A fotón nem látszik a lába, de remélhetőleg nem gumicsizmát húzott a jeles alkalomra, ezzel is demonstrálva, hogy ő bizony egy félázsiai szittya népeccerűgyermeke. Ha már Havasi Bertalan nélkül sehová nem képes menni, legalább vasalni meg kellene tanítani a fiatalembert, hátha hasznát veszi a jövőben. A magam részéről eléggé szégyenletesnek találom ezt az igénytelenséget, bár ez a legkisebb baj a miniszterek elnökével.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!