Március 7,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


DK: Óbuda előző, fideszes városvezetése eltitkolt egy pedofilügyet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 822,887 forint, még hiányzik 2,177,113 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy tűnik, egyre több csontváz hullik ki a fideszes szekrényekből. Legalábbis erre utal az, hogy a DK szerint Óbuda előző, fideszes városvezetése eltitkolt egy pedofilügyet. A gyanú szerint egy önkormányzati óvodában dolgozó óvónő korábban pedofil felvételeket készített a rábízott gyermekekről, amiről a volt polgármester is tudott. Amennyiben a gyanú fedi a valóságot, úgy lesz mit megmagyaráznia a volt polgármesternek.

Óbuda előző, fideszes városvezetése eltitkolt egy pedofilügyet – állítja a Demokratikus Koalíció (DK).

A DK alelnöke csütörtöki, online sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a gyanú szerint egy önkormányzati óvodában dolgozó óvónő korábban pedofil felvételeket készített a rábízott gyermekekről, ráadásul az esetről a III. kerület akkori fideszes önkormányzati politikusai, köztük Bús Balázs volt polgármester is tudtak. 

Vadai Ágnes közölte, Óbuda volt, kormánypárti vezetése “mindent megtett annak érdekében, hogy eltitkolja ezt a pedofilügyet”, amiről sem a képviselőtestületet, sem a kerület lakosságát nem tájékoztatták. A frakcióvezető-helyettes megjegyezte, hogy az akkori fideszes alpolgármester előterjesztése nyomán az érintett óvodában csökkentették is az óvodapszichológusok számát. Az eset úgy derült ki, hogy a jelenlegi, ellenzéki önkormányzat alapos vizsgálatot rendelt el, feltárta az ügyet és megtette a szükséges intézkedéseket a gyermekek védelmében – mondta a politikus. 

A Fidesz eltitkolta a Kaleta-ügyet, eltitkolta a XVII. kerületi volt fideszes alpolgármester ügyét is, ahogy ezt az esetet is megpróbálta eltitkolni – fogalmazott a képviselő.  A DK nem csak azt tartja visszataszítónak és bűncselekménynek, ha valaki szexuális visszaélést követ el, de azt is, ha ezt valakik megpróbálják eltitkolni – jelentette ki. Hozzátette: a párt Polt Péter legfőbb ügyészhez fordul, akitől azt kérdezik, hogy folyik-e vizsgálat az eset miatt a III. kerület volt kormánypárti vezetői ellen, illetve ha nem, akkor indul-e nyomozás. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!