Április 11,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


DK: most akkor menjen oltatni, aki sms-t kapott, vagy ne menjen?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 631,442 forint, még hiányzik 2,368,558 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy néz ki, hogy a kormánynak nem csak a hétvégi oltások megszervezésével akadt gondja, de azok lemondásával is. Kiderült ugyanis, hogy aki megjelenik az oltópontokon és bemutatja a neki a kormányzat által küldött sms-t, az megkaphatja az oltást. Ez lényegében azt jelenti, hogy a vakcina megérkezett az oltópontokra, de a kormány siralmas szervezése miatt nem kaphatta meg több mint 70 ezer ember az AstraZeneca oltását. Ezt azért elég nehéz lesz kimagyarázni, bár ahogy ismerjük a nertársakat, megoldják ezt is.

Már a tömeges oltás lemondása is gondot okozott a kormánynak – Most akkor menjen oltatni, aki sms-t kapott vagy sem?

Sorban érkeznek a DK-hoz az állampolgári jelzések arról, hogy hiába mondta le az összeomlás miatt a kormány a hétvégére tervezett tömeges oltást, aki elmegy a megadott helyszínre a megadott időben, azt beoltják. Úgy fest, hogy nem csak a 70 ezer embert érintő tömeges oltás megszervezése volt megoldhatatlanul nagy feladat a kormánynak, hanem még annak lemondása is.

A Demokratikus Koalíció azonnali magyarázatot vár a kormánytól: most akkor menjen oltatni, aki sms-t kapott vagy ne menjen? Be tudják oltani az értesítetteket vagy nem tudják? Egyáltalán: meg tudja valaki mondani ebből a kormányból, hogy mi történik jelenleg az országban az oltásokkal kapcsolatosan? Amennyiben az oltások beadása a kormányzati összeomlás és össze-visszabeszélés ellenére is elindult, a DK arra biztat mindenkit, hogy aki teheti, az oltassa be magát, mert csak így lehetünk túl a járványon!

dr. Molnár Csaba

A DK ügyvezető alelnöke

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!