Július 4,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Diktatúra vagy bukás

Úgy nézem, zavar van az erőben. Vagy elkopott az előregyártott szöveg, vagy nem érték el a szipákolóművészt, de mintha valaki elkezdett volna önálló nyilatkozatot alkotni a kormány háza táján. Értelme nem sok van, én többszöri olvasásra sem igazán tudtam feldolgozni, hogy valójában mit akart elszavalni Gulyás Gergely. Talán azt, hogy a szocialista lista vezetője nem lehet uniós főtisztviselő? Miért nem? Betiltotta Orbán Viktor? És azt honnan tudja a korrupt rablókormány jeles képviselője, hogy Timmermans miért érkezik Budapestre? Az pláne mikor lett betiltva, hogy bárki bárkivel szövetséget kössön? Ha Gulyás posztkommunistákat keres, bátran nézzen szét a saját háza táján. A Fidesz másból sem áll, mint volt kommunistákból, volt miépesekből (pusszantom Kocsis Mátét) és egyéb más pártokból átvedlett köpönyegforgatókból, valamint elvtelen törtetőkből.

Gulyás vajon honnan veszi magának a bátorságot, hogy saját honfitársait mocskolja nyilvánosan azért, mert vele ellentétben nem Orbán Viktor érdekeit szolgálják? Ezzel még várni kellene egy kicsit, ameddig a gazdája bevezeti a teljes diktatúrát. Ha így haladunk, nem sok idő kell már hozzá és kiderül, diktatúra lesz vagy bukás.

Személyre szabott jogalkotás eredménynek nevezte a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt, hogy Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke “úgy játssza el az európai uniós főtisztviselő szerepét”, hogy a bevándorláspárti szocialista lista vezetője.

 Gulyás Gergely pénteki budapesti sajtótájékoztatóján rámutatott arra is: Timmermans mintegy 44 millió forintnak megfelelő javadalmazás mellett tudja a bevándorláspárti listát népszerűsíteni. Ez eddig megengedhetetlen volt az Európai Unióban – mutatott rá. 
    Mindezt kettős mércének nevezte, mert, ahogy elmondta, ha valaki a magyar európai parlamenti delegáció titkárságát vezeti és a Fidesz listájának 45. helyén szerepel, fel kell függesztenie munkáját és nem kap fizetést.
    Timmermans ugyanakkor a “jogállamiságnak nevezett eljárásokban, amelyek valójában boszorkányüldözések”, aktív szerepet vállal.
    Hozzátette: a bizottsági alelnök szerinte egy “házasságkötésre” érkezik Budapestre, a “magyar posztkommunista baloldal és az antiszemiták közötti” összefogást kívánja hitelesíteni. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.