Május 19,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Dekonspiráció

Orbán úgy döntött, hogy már nincs szüksége az LMP-re, de azért még összesöpri a raktárt, hátha el tudja adni a szeméttel kevert áru maradékát.

Az LMP sikeresen rejtőzködött nyolc évig, és sok embert sikerült megtévesztenie harsány ellenzéki dumájával és tét nélküli akciózásaival. Éveknek kellett eltelnie, amíg lassan kiderült, hogy a fontos szavazásoknál, és mindennél, aminek valódi tétje van, a Fidesznek dolgozik.

A 2018-as választás körüli cirkuszokban, az újabb fideszkétharmad előállításában az LMP végleg lelepleződött. Pedig feladat még volna, mert úgy tűnik, az idő előrehaladtával Orbán titkosszolgálata esélyesnek látja, hogy dr. Hadházy Ákos összegyűjti az egymillió aláírást az Európai Ügyészséghez való csatlakozás érdekében. Ezért aztán – vállalva a nyílt dekonspirációt – utasították az LMP-t, hogy hekkelje meg a Hadházy-féle aláírásgyűjtést. El is kezdte az LMP gyűjteni az aláírásokat – ugyanarra, mint Hadházy.

Annyi embert már nem tudnak átverni, mint régebben, de minden LMP-s íven megszerzett aláírás tiszta haszon: annyival kevesebb lesz Hadházynak. Az LMP meg úgyis megy már a levesbe, ez a kis utómunka még belefér.

Andor Mihály

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS