Október 4,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Debilitás, hazugság, a társadalom lenézése, hihetetlen szellemi és erkölcsi nyomor, parttalan pofátlanság, arrogancia

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 87,668 forint, még hiányzik 2,912,332 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó reggelt mindenkinek! Csütörtök van, ami mindjárt  péntek előtt van, a péntek pedig a szombatot előzi egy lépéssel. Szóval mindjárt pihi, már akinek. Nekem nem annyira, pláne, hogy tegnap én búcsúzhattam, ma én köszönök be, de mit tegyünk, ha Soros György sem pénzt, sem munkatársakat nem küld, de még a Fidesz sem érzi úgy, hogy beszállna a Szalonna fenntartásába. Pedig ha valami, az igazán vicces lenne. Ha nem, hát nem. Marad a sajáterő. Hajrá!

Gondolom, senkit nem rázott meg a hír: a Fidesz megakadályozta, hogy a nemzetbiztonsági bizottság megtudja, mit tud a magyar hírszerzés arról az izraeli cégről, amelyik magyar civil szervezeteket próbált meg lejáratni, majd a lejáratásra szánt anyagot Bayer Zsolt dolgozta fel a két szép dolgos kezével. Naná, hogy nem érdeke a Fidesznek, hogy kiderüljön, ki volt a megbízó. Hogy nem Bayer csinálta a zsebpénzéből, az eléggé valószínű. De  még ezt is meg tudta fejelni a Fiatal Demokraták Szövetsége – ugye emlékszünk, mit jelent a FIDESZ? -, akik mára csupán a szövetséget tartották meg, a fiatalság és a demokrácia a múlté. Halász János, korunk Hollik Istvánja a következő sajtóközleményt adta ki a témában. Érdemes ízlelgetni minden szavát. Minden benne van ebben a közleményben, ami a kormány lényege: debilitás, hazugság, a társadalom lenézése, hihetetlen szellemi és erkölcsi nyomor, parttalan pofátlanság, arrogancia:

Az ellenzék megint Sorost védi – Reagálás az ellenzéki nyilatkozatokra a mai nemzetbiztonsági bizottsági ülés kapcsán

Az ellenzék megint Sorost védi, a Nemzetbiztonsági Bizottság mai ülésén csak ezt bizonyították be.  Valójában az a bajuk, hogy az oknyomozó cikkek lebuktatták Soros György hálózatát, amely támogatja a bevándorlást és ezzel aláássa Magyarország biztonságát.
Azok akarnak nemzetbiztonsági kockázatról prédikálni, akik maguk veszélyeztetik Magyarország biztonságát. Szél Bernadett maga is Soros zsoldjában áll, a Magyar Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságába egy olyan afgán szakértőt akart beültetni, aki a nemzetbiztonsági átvilágításon megbukott. A szocialisták kormányzásuk alatt orosz kémeket ültettek be a magyar titkosszolgálatba, a Jobbik pedig Kovács Béla személyben egy kémet küldött az Európai Parlamentbe.

Halász János
A Nemzetbiztonsági bizottság alelnöke, a Fidesz-frakció szóvivője

Kiadó: Fidesz-frakció (MTI-OS)

Úgy tűnik, Mészáros Lölö sportmárkában is éppen olyan zseniális, mint minden másban. Ha így haladunk, hamarosan több magyar csapat is a felcsúti mangalicaszerelő turulos gatyájában fog rohangálni a felcsúti kocafocista agybaját megtestesítő, hihetetlen mennyiségű adóforintot felzabáló stadionjaiban. Hiába, a magyar gógyi verhetetlen.

Büszkeségünk és fénylő csillagunk megérkezett Izraelbe. Még az asszonypajtást is vitte, Anikó asszony kivételesen otthon hagyta a nájlon otthonkát, a hajából is kimaradt a befőttes gumi. Sajnálatos módon a bazári nyakkendőtől nem sikerült megszabadulni. De az szemmel látható, hogy vígan vannak.

Az Átlátszó hosszas pereskedés után kiderítette, hová és főleg honnan folynak a TAO pénzek. Itt a cikk, de hogy ne legyen túl nagy a meglepetés, annyit elárulok: Mészáros Lölö vállalkozásai a Felcsútot támogatták. Mármint azzal a pénzzel, amit nem fizettek be az adóba, hanem. És csak ez az összeg ötmilliárd forint.

Vajna Tímea Coelho babérjaira tör. A fánkok koronázatlan királynője az alábbi bölcsességet osztotta meg rajongóival a Facebookon:

A felhők felett mindig olyan, mintha hirtelen a mennyországba csöppennék. Szerintem a lélek igenis létezik még a halál után…

Ezzel szemben Németh Szilárd a maga földhözragadt módján csimpaszkodik a röghöz. Ő is a közösségi oldalán osztja azt, amiből maga is csehül áll:

Az Országgyűlés a választások lebonyolítása érdekében a választási eljárás szabályait szigorította, pontosabbá és gördülékenyebbé tette. A mai szavazással azt értük el, hogy a választások még tisztábbak, még átláthatóbbak és még gördülékenyebbek lesznek.

A javaslatot Gulyás Gergely, Bajkai István, Zsigmond Barna Pál, Kocsis Máté és jómagam nyújtottuk be.

Átláthatóbbak és gördülékenyebbek, mi? Főleg tisztábbak. Még a mostaninál is? Az szinte lehetetlen. Esetleg: ki van zárva, mert nem tudom.

Itt egy gyönyörű történet a NER működéséről és arról, hogy az emlékezetes informatikai rendszer összedőléses buli résztvevői (a választáson történt esetről van szó) már legalább nyolc éve Orbán harcostársai. Nem lepődtem meg, csak mondom.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!