Október 24,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Czunyiné előkerült és felháborodott

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,656,490 forint, még hiányzik 1,343,510 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az Országgyűlés igazságügyi bizottsága keddi ülésén felkérte a kormányt, hogy vizsgálja meg a bevándorlási különadó megfizetésére vonatkozó hatályos jogszabályokat, és kezdeményezzen változtatásokat, amennyiben azok lehetőséget biztosítanak az adóelkerülésre.

A testület a Fidesz-frakció kezdeményezésére tárgyalt a kérdésről, majd 10 igen szavazattal, egy nem ellenében és egy tartózkodás mellett fogadott el egy állásfoglalást, amely az Igazságügyi Minisztériumot kéri, hogy – a pénzügyi és belügyi tárca bevonásával – lépjen fel a bevándorláspárti szervezetek szabályszerű működése érdekében.
    Czunyiné Bertalan Judit, a bizottság fideszes alelnöke felháborítónak nevezte, hogy a “bevándorláspárti Migration Aid” nevű civil szervezet azért kíván párttá alakulni, hogy elkerülje a bevándorlási különadó megfizetését. Egy “Soros-szervezet” tehát vállaltan akar jogsértést elkövetni az adóelkerülés érdekében, amiből ismét az látszik, hogy a bevándorláspárti szervezetek Európában és Magyarországon is szét akarják feszíteni a jogállamiság kereteit – fejtette ki a kormánypárti politikus. (MTI)

Jó. Tegyük fel a kérdést. Van valami, bármi, amit a bizottság ne szavazna meg, ha Orbán Viktor úgy kívánja? Mutatom:

parlament.hu

Válaszolok a saját kérdésemre: nincs olyan, amit a bizottság meg ne szavazna. Ha Orbán Viktor azt akarja, hogy holnaptól az ég olyan libafos-zöld legyen, mint a kedvenc nyakkendője, azt is meg fogják szavazni. Utolsó kérdés: mi a bánatos franc szükség van bizottságokra? Válaszolok is (átálltam az önellátásra): igen szép pénzt lehet kapni a tagságért, pláne ha elnök is az ember. Pluszban persze, a milliós fizetés mellé. Azt már nem is mondom, hogy persze mi fizetjük ezt is. De jó nekünk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!