Május 14,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Csak nem egy újabb közpénzből finanszírozott kampány?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 699,171 forint, még hiányzik 2,300,829 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Fidesz további közpénz-költésre szánta el magát, ami annyiban fog megnyilvánulni, hogy a Kubatov-listán szereplőket sorban hívogatják majd, hogy elmondják nekik, ne higgyenek a baloldal oltásellenes akcióinak. A kormány minden gond nélkül költ el közpénzt arra, hogy kampányt folytasson az ellenzék ellenében. Mi ez, ha nem demokrácia, kérem szépen? Nem nagyon van már határa a kormánypropagandának, hiszen saját maguknak adnak felhatalmazást ahhoz, hogy elköltsék a pénzünket. Azért remélem, Orbán Viktor személyesen fogja majd győzködni a drága szavazókat.

A Fidesz-KDNP telefonos tájékoztató kampányt indít annak érdekében, hogy a magyar emberek ne higgyenek a baloldal “elbizonytalanító oltásellenes akcióinak” – jelentette be a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn.

Hollik István az MTI-nek eljutatott videóüzenetében azt hangsúlyozta: az elmúlt napokban megerősítést nyert, hogy a baloldal nem hajlandó felhagyni az oltásellenes kampánnyal. Hozzátette: a baloldal továbbra sem vonta vissza azt a parlamenti határozati javaslatot, amellyel ellehetetlenítenék a keleti vakcinák használatát. “Ráadásul politikusaik és a baloldali portálok töretlenül folytatják a vakcinaellenes aknamunkát, csak a módszer változott: a direkt támadást felváltották a sunyi, ravasz elbizonytalanító megszólalások” – fogalmazott.

Úgy értékelt: ez rendkívül felelőtlen, hiszen közvetlenül emberi életeket sodornak ezzel veszélybe. Bejelentette: ezért a Fidesz-KDNP telefonos tájékoztató kampányt indít annak érdekében, hogy a magyar emberek ne higgyenek a baloldal “elbizonytalanító oltásellenes akcióinak”, és bizalommal fogadják a Magyarországon elérhető vakcinákat. (MTI)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!