December 3,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


CÖKA, az erős támogatottságú és ismert civil szervezet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 94,129 forint, még hiányzik 2,905,871 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány megírta levelét Ursula von der Leyen, Európai Bizottsági elnöknek, amelyben szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a Soros György által szervezett NGO-k tiltakoztak a fideszes bizottsági alelnökök megválasztása ellen. Hogy ez vajon miért is érdekelné az EB új elnökét? Talán azért – mint ahogy azt közleményükben is leírták – a CÖKA erős támogatású és ismert Kelet-Közép-Európában. Szerintük legalábbis. Az egyébként, hogy mely Soros György által szervezett NGO-ról beszélnek, sajnos nem derül ki a közleményből, mindenesetre azt nem kellene elfelejteni, hogy olyan is van, hogy egy fideszes politikust nem választanak meg, annak ellenére sem, hogy indult. Arról már nem is beszélve, hogy a párt tagsága felfüggesztés alatt áll, ezért örüljenek annak, hogy egyáltalán indulhattak bármilyen pozícióért. De nem, a CÖKA többet akar!

Budapest, 2019. július 31., szerda (OS) – A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány az alábbi levelet küldte meg Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnök asszonya részére:

Tisztelt Elnök Asszony! A magyar egyesületek és alapítványok, kiegészülve a határon túli magyar ernyőszervezetekkel fontosnak tartják, hogy reagáljanak a Soros György által szervezett NGO-k megnyilvánulásaira, amelyek hazánk képviselőinek bizottsági alelnököknek történő megválasztása ellen tiltakoztak. 

Reményünket fejezzük ki Elnök asszony felé, miszerint információit kiegészíthetjük és bemutathatjuk, hogy az éremnek két oldala van. Ennek megfelelően megküldjük jelen levelünk támogatóinak névsorát, amelyeket rövid idő alatt kaptunk meg (nyári szabadságolási időszak). A támogatók kiállnak az Európai Unió jelölési szokásjoga mellett, valamint az európai parlamenti választás egyik legerősebb pártszövetsége, a Fidesz-KDNP uniós képviselőire hívják fel a figyelmét.

Az elmúlt években a polgárok sorskérdéseivel kapcsolatban több javaslatot és petíciót nyújtottunk be az Európai Unióhoz, a válaszlevelezésből kiolvasható, hogy szervezetünk erős támogatású és ismert Kelet-Közép-Európában. Jelentős eredménynek tekintjük, hogy ez évben 14 ország civil képviselőinek jelenlétében megalakítottuk az Európai Uniós Civil Együttműködési Tanácsot.
A magyar uniós képviselők bizottsági alelnöknek történő megválasztását a csatolt névsorban foglalt egyesületek támogatták. 

Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

Lássuk kik támogatják a CÖKA-t ebben a nemes harcban:

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége – 85 tagszervezet
Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) – 300 tagszervezet
Magyar Polgári Együttműködés Egyesület elnöksége – 200 tagszervezet
Munkástanácsok Országos Szövetsége – 105 tagszervezet
Magyar Civil Szervezetek Erdélyi Szövetsége – 113 tagszervezet
Vajdasági Magyar Civil Szövetség – 122 tagszervezet
Erdélyi Körök Országos Szövetsége – 14 tagszervezet
Almádi Konzervatív Kör
“Asszonyok a nemzeti egységért” mozgalom
AME Kultúrhíd Egyesület
Demokratikus Politikai Kultúráért (DEPOK) Alapítvány
Evangélikus Külmissziói Egyesület
Guttenberg Népfőiskola
Győri Erdélyi Kör
HEGYVIDÉKI TRIANON harangja TÁRSASÁG
Hévizi Szechenyi István Polgári Kör Egyesület
Írók Alapítványa
Komitee für ung. Tanzveranstaltungen
Magyar Asszonyok Érdekszövetsége
Magyar Politikai Foglyok Szövetsége (POFOSZ)
Magyarországi Református Nőszövetség
Nemzeti Fórum Budakalászi Szervezete
Nyugdíjas Polgári Egyesület szentendrei csoportja
Polgárság Közhasznú Egyesület
Professzorok Batthyány Körének elnöksége
Százak Tanácsa
Széchenyi Társaság
Társaság a Balaton Akadémiáért Közhasznú Egyesület
Ungarisch-Österreichisch-Bayerische Gesellschaft (Magyar – Osztrák – Bajor Társaság)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!