Július 6,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


CÖF: Tisztelt Miniszterelnök Úr! Le a kalappal

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 171,303 forint, még hiányzik 2,828,697 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az új kormányszerkezet megfelel a magyar nemzet érdekeinek, a magyar gazdaság válságálló, Orbán Viktor Európa példaképe és utolsó védőbástyája, a civilséget imitáló és lejárató, fideszes érdekeket képviselő, fideszes propagandát terjesztő, közhasznúnak nevezett, közpénzből működő CÖF pedig – bár egyáltalán nem volt rá szükség – új szintre emelte ezen a napon a szolgaság, alattvalóság, tekintélyelvűség értelmét és jelentéstartalmát. Pedig eddig sem kellett a szomszédba járniuk a hatalomhoz dörgölőzés, az önkritikátlan rajongás receptjéért.

Az orbánizmus szellemi honvédelem zászlaja alatt vonuló, csörtető, békemenetelő, primitív uszításra szakosodott (elég csak a választási kampányban nyújtott színvontalan, ráadásul lopott anyagból dolgozó miniferis teljesítményükre gondolni) csatolmánya a brutális fideszes kétharmad és Orbán miniszterelnökké avatása után most azt találta ki, hogy nyílt levelet ír a főnöknek. Vélhetően a nehéz időkre való tekintettel a cselédhadaknak egymásra rálicitálva kell bizonyítaniuk soha el nem múló hűségüket, hát hiszen mostanában a legájultabb, legfanatikusabb rezsimszolgák is lapátra kerülhetnek. Ha esetleg a mindenható úgy dönt, nem érik meg a beléjük fektetett csilliárdokat.

Nem tudom, csak sejtem, hogy Csizmadia László CÖF-vezér tollát a Pesti TV lapátra kerülése ihlette, amikor országos közhírré tétette az MTI-vel hogy ők, a CÖF, leborulnak csupa nagybetűs Miniszterelnök Úr mesteri teljesítménye előtt, és ígérik, hogy a jövőben is hű katonái lesznek. Többek között ezért Magyarország az egyetlen ország Európában, ahol nincs oktatási minisztérium, ellenben a propagandának van kormányzati felelőse. Ennek ellenére úgy érzem, hogy túl kicsi és egyre szegényebb ez az ország ahhoz, hogy ennyi önkéntes szolgát eltartson. Aki abból él jól, az az egyetlen teljesítmény, amit fel tud mutatni, hogy rajong és imádja a bálványt, miközben átgázol mindenen és mindenkin.

Nyílt levél Magyarország Miniszterelnökének.

Tisztelt Miniszterelnök Úr! Az Ön kiemelkedő szakmai munkája és mesteri teljesítménye előtt, ahogy szokták mondani, le a kalappal.

Keresztényi mentalitása Európa szerte példaértékű, vezetésével hazánkban a népfelség elvének követése immáron ötödször vívta ki a szavazópolgárok többségi bizalmát.

A felbolydult világ tapasztalt, a nemzetéhez és annak identitásához hű vezetőt kíván. Magyarország e tekintetben szerencsés.
Szeretném megerősíteni, hogy a CÖF-CÖKA szellemi honvédői, a békemenetek “hű katonái” az Ön szilárd támaszai. E tekintetben elismeréseit ezúton is köszönjük.

Az európai őshonos civilizáció megtartása és tovább építése minden állampolgárától odaadást követel. Ezt mi is mindenkor szem előtt tartjuk.

Kérjük Önt, hogy folytassa békepolitikáját, miközben az Isten, haza, család szilárd eszmeisége vezeti. Civil közösségünk nevében kívánunk erőt, bölcsességet, egészséget.

Csizmadia László
a CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!