Március 20,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Bűnbakkeresés, lejáratás, mocskolódás

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,302,882 forint, még hiányzik 1,697,118 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Halihó, jó reggelt, békességet! Vagy inkább mindenkinek azt, amire a legnagyobb szüksége van. Mellőzöm a további udvariassági köröket és formulákat, az ide nem illő, teljesen indokolatlan csapongásokat, és megpróbálom hanyagolni az álnaiv, rácsodálkozó megrökönyödést is arra a nagyon látványos és dermesztő közéleti-közjogi-társadalmi-erkölcsi-leki-szellemi süllyedésre és lealjasodásra, ami minden újabb nappal durvább, mint azelőtt egy nappal volt.

Rengeteg mindent tudtunk, legfeljebb nem sejtettünk arról, hogy mivel és főleg kivel állunk szemben a Fidesz és a NER viszonylatában, viszont a Derdák András kultúremberrel készült – a mesélő szempontjából szerintem egy nyilvános öngyilkossággal felérő – interjút őszintén szólva még nem sikerült kihevernem. Meglehetősen pofán verő, mellbevágó, gyomorszájon rúgó érzés a Fideszt a kezdektől belülről ismerő, hosszú évekig a Fideszben politizáló embertől azt olvasni, hogy a jelenlegi állampárt tökéletesen ugyanaz a maffia volt már évtizedekkel ezelőtt, amikor még sehol nem voltak, mint amilyennek ma kívülről látszik; hogy semmi túlzás nincs bűnszervezetként hivatkozni Orbán rezsimjére. Maffiamódszerek, Simicska Lajos, trükkök a titkos szavazásoknál és Orbán makkoscipője. Érdemes elolvasni. Derdák nem parádés, ellenben vérfagyasztó sztorikat mesél.

Innen rögtön át is lendülhetünk az állampárt által vezényelt lealjasodás egyik mindenkori legocsmányabb darabjáig, ezt tegnap sikerült kipréselnie magából a Habony Műveknek.

Tehát. Ők, a Fideszben, akik már fennállásuk hajnalán maffiamódszerekkel intézték az ügyes-bajos dolgaikat, tíz év kormányzás után döbbentek rá, hogy LUXUSÉLETET ÉLNEK A BÖRTÖNBIZNISZBŐL BALOLDALI ÉS SOROS-ÜGYVÉDEK. Ilyen például Magyar György, és ha már Magyar György, akkor fröcsögjön a szarból Karácsony Gergelyre is. Kit érdekel, hogy neki aztán végképp mi köze ahhoz, hogy a Fidesz nem hajlandó kártérítést fizetni az általa elfogadott törvények és különféle nemzetközi egyezmények szerint embertelen körülmények között tartott raboknak. De akkor már Gyurcsányt is odarakták a csoportképre, mert gondolom, pontosan tudják, hogy a keménymagot ezzel mai napig lázas gyűlöletben lehet tartani. Rohadjon meg Magyar György, aki már 400 pert indított bűnözők nevében és FÉLMILLIÁRD FORINTOT KERESETT ebből. Nem is igazán leplezi, hogy EBBŐL LUXUSÉLETET ÉL.

Sok mocskot láttunk már, naponta derékig, nyakig gázolunk az erkölcsi trágyában, de amit ebben a nyomorúságos fél percben összelapátoltak, az a maga nemében páratlan. Nem vagyok a híve annak, hogy az ember feltétlenül a bíróságon keresse a becsületét, de ez a fércmű olyan szinten vérlázító, hogy BÁRKIVEL szemben megengedhetetlen lenne. Mármint egy olyan országban, ahol nem maffiózók irányítanak. Remélem, hogy szétperli az elvtársakat Magyar György, ami már akkor indokolt lett volna, amikor az egyik pártlap – ugyanaz, amelyik Magyar felháborító luxusélete fölött két napja hüledezett, majd a hüledezés nyomán készült a fenti mocsok – nyilvánosságra hozta (megszerezte?!) az adatokat arról, hogy mennyi pénzt nyertek el a magyar államtól azok az ügyvédek, akik jogerősen elítélt bűnözők nevetséges indokaira hivatkozva milliárdokat kapnak kártérítésként. Az ügyvédek listázása, nem közérdekű, nem nyilvános adatok nyilvánosságra hozatala bűncselekmény, ez egy dolog.

De itt nem csak erről van szó, hanem arról, hogy itt olyan embereket állítanak be bűnözőket védő bűnözőknek, akik az ügyvédi esküjüknek megfelelően, a hatályos törvények betartásával biztosítják a védelemhez való alkotmányos jog érvényesülését, ami jogállamokban a legutolsó sorozatgyilkosokat is megilleti. Ha el is tekintünk attól az értelmezhetetlen, aberrált baromságtól, hogy mi az hogy baloldali ügyvéd (pláne Soros-ügyvéd, aztakurva hova süllyedtünk), attól nehezebb eltekinteni, hogy egyenesen azt hazudják: Magyar György azért él luxuséletet, mert a börtönbizniszből szedte meg magát. Holott az a pénzösszeg, amiről ugatnak, nem az ügyvéd díjazása, ellenben annak a kártérítésnek az összege, amit kurvára nem az ügyvéd kapott. Hanem minden ellenkező előjelű hazugsággal szemben a sértetteknek megítélt kártérítéseket és/vagy az elmaradt gyermektartásdíjak összegét.

Borzasztóan káros, hogy visszaélésről pofázik, és az ügyvédek ellen uszít a sufnijogász kormány, miközben talán még ők is tudják, hogy az igazságszolgáltatás szereplői kötelességüknek megfelelően a hatályos, fideszes jogot alkalmazzák. Hogy mekkora nagy átverés ez a Varga Judit és a főnöke fejétől bűzlő bűnbakkereső hangulatkeltés, az egy dolog, de legalább annyira káros azt sugallni, hogy egy évtizedek óta sikeres ügyvédnek szégyenkeznie kellene azért, mert – a vagyontalan miniszterelnökkel szemben, akinek viszont az egész pereputtya milliárdokban utazik – futja neki akár 20 milliós autóra. Miért kellene lepleznie ezt? Közpénzmilliárdokat lopott el? Magánvagyonná konvertálta a közvagyont? Ott csápol egy évtizede az állami közbeszerzések körül, és nem tud elhajolni az útjukból?

Amikor a Rogán-família franc tudja miből luxushelikopterezéssel nyomult, amikor világéletükben közpénzből élő, a piacon egyetlen percet nem dolgozó elvtársak a bevallott jövedelmükön felül rázzák a rongyot, akkor az van, hogy irigy proletárok irigylik a tehetségüket, a zsenialitásukat, amiből saját lábra álltak. Kurvajó, hogy a magyaremberek igazságérzetét sérti, hogy Magyar György egy élet munkája után megengedhet magának egy luxusautót és nem hajlandó szégyenkezni miatta, de az nem sérti a polgárok igazságérzetét, hogy Mészáros Lőrinct cégétől (ex-)Rogán-Gaál Cecília teniszbizniszén át Szijjártó Péter testvérének vállalkozásáig a fél NER közpénzesőben fürdik a Szerencsejáték Zrt. jóvoltából.

Az sem sérti a magyaremberek igazságérzetét, hogy miközben a kormány 100 millió forintos jogerős kártérítés miatt óbégat és uszítja a társadalmat a gyöngyöspatai cigányok ellen, a szegregációs pert elbukó ügyvédhavertől nem sajnálták a több, mint 20 millió forintos munkadíjat.

Az sem sérti a kibaszott igazságérzetet, hogy miközben a kórházi beszállítókat – megkötött szerződéseken taposva – zsarolja a Varga-féle pénzügyminisztérium, hogy engedjék el a tartozásaik egy részét, mert akkor megkapják a többit, csilliárdokat osztogatnak sunyiban a haveroknak, akik már amúgy is a legnagyobb milliárdosoknak.

Szerencsére az sem sérti senkinek az igazságérzetét, hogy mindeközben a különféle erőszakos bűncselekmények áldozatainak sorsáért retorikai fordulatokkal aggódó vergődés ellenére a bicskei gyermekotthonban szexuálisan zaklatott áldozatoknak például kurvára nem fizetnek kártérítést. Miért? Mert a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságnak nem áll módjában teljesíteni a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthonban az áldozatok kártérítési igényét és annak 30 napon belüli megfizetését. Dübörög az áldozatsegítés éve. Majd kapnak pszichológiai segítséget. Áldott szerencse – nem ide tartozik, csak eszembe jutott -, hogy egy huszadrangú kosárlabdatorna budapesti megszervezésére bármikor akad 1,6 milliárd forint.

Ez mind rendben van. Mégpedig azért van rendben, mert a már 30 éve is bűzös, maffiamódszerekkel operáló banda felismerte, hogy a közösből lenyúlni nem szégyen, nem bűn, hanem lehetőség, amit maximálisan ki kell használni. Miközben azok, akik tisztességesen megdolgoznak a megélhetésükért, azok lesznek a gyanúsak, nekik kell szégyenkezniük azért, amijük van.

És végül, még egy utolsó nempoén. Miközben Schmidt Mária nyílt levelezésétől és felháborodásától talán nem függetlenül, Szabó István Oscar- és Kossuth-díjas rendező ügynökmúltja okán (a III/III-as csoportfőnökség jogelődjének, a II/5-ös, a belső reakció elhárítását végző osztálynak jelentett több éven át a Színház- és Filmművészeti Főiskola hallgatóiról) nem veszi át a Magyar Filmakadémia Egyesület életműdíját (szerintem ez egy helyes döntés), Varga Judit dekázó igazságügyi miniszter volt III/III-as ügynökkel harcol a kapcsolati erőszak ellen.

Nincs több mondanivalóm. Köszönöm a figyelmet, minden jót!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!